Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rob Holding närmar sig comeback

Holding nära comeback

tor 18 jul 2019 kl 00:34

Rob Holdings rehab har gått bra. Engelsmannen är nära comeback - vilket är glada nyheter för Emery som är under press att förstärka backlinjen.

Rob Holding har varit på skadelistan sedan han bars ut på bår tidigt i december på Old Trafford. Men nu kommer glädjande nyheter om 23-åringen. Holding tränade för första gången sedan skadan med a-laget, nu under försäsongsturnen i USA.

Holding väntades missa även inledningen på säsongen, men det medicinska teamet sägs vara imponerade över rehabiliteringen. Knäskadan ska ha läkt snabbare än väntat. Det ser dock inte ut som att mittbacken kommer vara redo att spela några matcher under USA-turnén. Men väl tillbaka i Europa senare i sommar spelas tre träningsmatcher - Lyon, Angers och Barcelona. Där hoppas Holding kunna ge Emery en boost i backlinjen.

I övriga nyheter om backlinjen ser det ut som att Callum Chambers får stanna kvar och få sin chans denna säsong. Det sägs även att ett nytt bud på Tierny ska ha lagts, samt att Saliba väljer Arsenal framför Spurs.