Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Iwobi tog brons i AFCON med sitt Nigeria i sommar.

Iwobi: "Jag är redo för fighten"

mån 22 jul 2019 kl 11:36

Om Arsenal värvar Wilfried Zaha är Alex Iwobi belåten. Han säger också att han är redo att ta fighten med eventuella nyförvärv på hans position.

Alex Iwobi blev inte nöjd igår när han tyckte att flera engelska tidningar förvrängde hans citat. Arsenalmittfältaren kallade det till och med fake news på Twitter.
Det handlade om att han hade gjort en intervju där en möjlig värvning av Wilfried Zaha kom på tal.
Där sade Iwobi:
- Jag är redo för fighten. Den enda gång jag skulle överväga att lämna är om jag inte får spela så mycket som jag vill. Självklart är min önskan att spela fotboll och inte bara sitta på bänken. Om det kommer till det läget har jag inget annat val än att lämna. Men jag kommer att fightas för att spela - det har jag gjort i hela livet. Vi har redan många stjärnor så om vi värvar en till så måste jag bara göra det bättre än dem.
När detta vinklas till att Iwobi kommer lämna om Zaha värvas blev han inte nöjd.

Iwobi är en av spelarna som inte är med i USA. Har har semester efter att ha spelat afrikanska mästerskapet. Där blev hans Nigeria trea. I semifinalen blev slutvinnaren Algeriet för tuff, men i matchen om tredje pris vann "Super Eagles" med 1-0 mot Tunisien.
Iwobi gjorde ett mål i turneringen.