Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Jocke Lander

Så här gott blir det inne på arenan den här säsongen.

Ny öl på Emirates Stadium

mån 22 jul 2019 kl 14:22

Äntligen. Det säger nog många. Nu byts Carlsberg på PET-flaska mot Camden Hells lager inne på Emirates Stadium.

Det har varit på gång under en tid. Inte minst efter reklamskyltarna med texten "It's up for grabs" utanför Emirates Stadium. Nu är det klart att Arsenal och Camden Town Brewery har kommit överens om en deal. Londonbryggeriet ska från och med nu förse arenan med öl på matchdagar.
Detta innebär att vi i samband med matcherna kan njuta av den förträffliga Camden Hells lager.
En kvalitetshöjning av rang jämfört med att sörpla i sig Carlsbergs mellanöl på PET-flaska.

Bryggeriets grundare, Jasper Cuppaidge, som också är Arsenalsupporter, säger så här till Arsenal.com:
- Om någon hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag tillverkade i källaren i norra London skulle bli Arsenal Football Clubs öl, klubben jag älskar, skulle säga tänka att man var knäpp. Men jag skulle ha älskat idén. Samarbetet med Arsenal markerar ett väldigt stort ögonblick för mig och hela teamet på Camden Town Brewery och vi kan inte bärga oss till vi får dela vår fantastiska öl och våra ölupplevelser med alla fans.