Medlemmar: 6025 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Unai Emery ser ingen väg tillbaka för Kos

Ingen väg tillbaka för Kos

ons 24 jul 2019 kl 17:20

Emery gjorde det tydligt i presskonferensen. Det finns ingen väg för Koscielny tillbaka i Arsenal.

Laurent Koscielny ville inte åka med på försäsongsturnéen i USA. Istället försökte han pusha en transfer tillbaka till Frankrike. Under presskonferensen efter nattens match mot Real Madrid kom frågor om Koscielny. Och det verkar tydligt att kaptenen inte längre ingår i Emerys planer.
- Jag försökte få honom att komma med oss på försäsongen här och fortsätta att hitta en lösning mellan klubben, mellan honom och mellan oss, säger Emery.

Och fortsätter:
- När han bestämde sig för att inte stanna med oss på turnén, är lösningen nu mellan honom och klubben för att han bestämde sig för att inte vara med laget under försäsongen.

Det ser nu alltså ut som att Koscielny kommer att lämna klubben - och han kommer heller inte få vara med och träna och spela nu när Arsenal reser hem till Europa.
- Jag respekterar honom, men vi har ett ansvar, han har hans ansvar och klubben har sitt ansvar och jag har mitt ansvar. Och nu är det endast ett problem för klubben och honom. Min tanke är att fortsätta arbeta med de spelare som vill vara här.

Bordeaux sägs leda jakten på 33-åringen och vill erbjuda Kos ett tre-årskontrakt.