Medlemmar: 6070 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Dani Ceballos kommer lira i Arsenal den kommande säsongen.

Dani Ceballos klar för Arsenal

tor 25 jul 2019 kl 16:11

Nu är det klart. Arsenal lånar in Real Madrid-mittfältaren den kommande säsongen.

Arsenal bekräftade nu på eftermiddagen nyheten om att Dani Ceballos kommer att lira i klubben den här säsongen. Den 22-årige mittfältaren lånas in från Real Madrid.
Han kommer spela i tröja nummer 8.
Och ska vara tillgänglig för spel mot Lyon i Emirates Cup på söndag.

Unai Emery säger så här till Arsenal.com om värvningen:
- Vi är väldigt förväntansfulla att se Dani i Arsenal. Han är en talangfull spelare med stor teknisk förmåga.
Själv säger den spanske landslagsmannen:
- Coachen var det som var avgörande för mig varför jag kom till klubben. Han är spanjor och känner mig sedan tidigare. Han är en väldigt taktisk tränare som kommer hjälpa mig i mitt positionsspel. Vi kommer båda göra vårt bästa så jag blir en bättre spelare.

Ceballos, som var med och vann U21-EM med Spanien under sommaren, skrev 2017 på ett sexårskontrakt med Real Madrid när han lämnade Real Betis. Han har gjort 100 La Liga-matcher och sex landskamper för Spanien.