Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ännu en spelare klar - William Saliba har skrivit på för Arsenal.

Även William Saliba presenterad

tor 25 jul 2019 kl 18:15

Först Dani Ceballos. Och nu William Saliba. Arsenal presenterar nya spelare i bra tempo idag.

En av sommaren stora transfersagor har idag fått sitt slut. Efter alla turer är nu William Saliba klar för Arsenal. Detta meddelade klubben idag. The Gunners köper den 18-årige mittbacken från St Etienne för runt 30 miljoner Euro.
Kontraktet lär vara på fem år, men .com skriver bara long term.
Och som väntat så kommer han lånas ut direkt tillbaka till St Etienne.

Unai Emery:
- Vi är väldigt nöjda med att William kommer till oss. Många klubbar ville ha honom, men han valde oss för framtiden. Han kommer att stanna i Frankrike nästa säsong och få mer erfarenhet, sen ser vi fram emot att han joinar vår grupp.