Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ser Nicolas Pepe en framtid i Arsenal där borta i horisonten?

Ornstein: "Pepe är nästan klar"

lör 27 jul 2019 kl 12:20

BBC-journalisten David Ornstein påstår nu att Nicolas Pepe ska vara nära en övergång till Arsenal.

Under de senaste dagarna har det ryktats allt mer om att Arsenal skulle vara ute efter Nicolas Pepe som i dagsläget tillhör LOSC Lille i Ligue 1. De flesta ryktena har dock gjort gällande att Arsenal skulle förlora dragkampen om den ivorianske yttern som i stället skulle hamna i Napoli, men nu påstår BBC:s David Ornstein att Arsenal har kommit överens med Lille.

Så här skriver han på Twitter:

"Arsenal har nått en uppgörelse med Lille angående Nicolas Pepe för ca 80 miljoner Euro, vilket ska delas upp på flera delbetalningar. Kontraktet är på fem år, det som återstår är att komma överens med agenten om dennes ersättning men det bör bli klart inom 24 till 48 timmar. Även Napoli hade en uppgörelse med Lille men kom inte överens med agenten."