Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Unai Emery funderar över vilka som ska ta plats i kaptensgruppen vid sidan av Xhaka, Özil och Monreal.

"Jag utser mina kaptener inom kort"

mån 29 jul 2019 kl 08:45

Laurent Koscielny har straffat ut sig själv som lagkapten för Arsenal. Nu ska Unai Emery välja sina nya ledare bland spelarna.

Innan förra säsongen startade utsåg Unai Emery en lagkaptensgrupp i Arsenaltruppen. Den bestod av Laurent Koscielny, Granit Xhaka, Mesut Özil, Petr Cech och Aaron Ramsey. De två sistnämnda har nu lämnat klubben medan Laurent Koscielny strejkar sig bort från klubben och av allt att döma inte kommer fortsätta som lagkapten även om han mot förmodan blir kvar i London. Det innebär att Emery dels ska besluta om vem som blir klubbens ordinarie kapten och dels vilka nya spelare som ska ta plats i kaptensgruppen.

Redan nu har Emery bestämt sig för tre namn.
- Vi jobbar just nu med kaptenerna. De är Xhaka, Özil och Monreal. Jag kommer lägga till två namn till gruppen och sedan ska jag bestämma vem som blir ett, tvåa, trea, fyra och femma under de kommande veckorna, säger Arsenaltränaren till Arsenal.com.