Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Koscielny är på väg till Stade Rennes.

Edu i förhandlingar om Koscielny

tis 30 jul 2019 kl 11:56

BBC:s orakel David Ornstein har levererat nya Silly-nyheter. Han bekräftar att Pepe är på väg in och uppdaterar om läget för Laurent Koscielny.

I en serie inlägg på Twitter skriver David Ornstein om spelare som är på väg in och ut från Arsenal. Han inleder med att bekräfta L'Equipes uppgifter om att Pepe ska läkarundersökas av Arsenal under tisdagen:
"Arsenal är på väg att bekräfta €80 miljoners- och klubbrekordvärvningen av den ivorianske landslagsmannen Nicolas Pepe från Lille senare i veckan. Den 24-årige yttern/anfallaren har anlänt till London och kommer att genomgå en läkarundersökning idag innan han skriver på ett femårskontrakt på Emirates."

Ornstein bekräftar också att Arsenal jobbar på att sälja Skhodran Mustafi samt att intresset för Celtics Kieran Tierny finns kvar:
"Arsenal samtalar med ett antal klubbar om försäljning av Shkodran Mustafi. 27-åringen (kontrakt till 2021) vill stanna + visa vad han kan. Men AFC vill få till en permanent övergång eller lån. Hoppas också på att stötta upp försvaret innan deadline och bibehåller intresset för Celtics vänsterback Kieran Tierney."

Slutligen kommer BBC-journalisten med nyheten om att Edu har inlett förhandlingar med Rennes om Laurent Koscielny.
"Arsenals technical director Edu mötte igår Stade Rennes president + Laurent Koscielnys representanter i London. Samtal mellan AFC och intresserade fortsätter i en ansats att lösa Koscielnys framtid. Den 33-årige kaptenen förväntar sig inte att spela för Arsenal igen."