Medlemmar: 7639 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bielik ser ut att lämna Arsenal.

Bielik på väg till Derby County

tis 30 jul 2019 kl 23:39

Krystian Bielik ser inte ut att ha sin framtid i Arsenal. Nu rapporteras det att polacken är nära en övergång till Derby.

Bielek värvades till Arsenal som ungdomsspelare 2015, men har inte fått särskilt många chanser i A-laget. Han har bara gjort två ligacupmatcher för The Gunners och skador och utlåningar har satt stopp för mer speltid. Nu verkar han inte vara en del av Unai Emerys planer, utan är på väg att lämna klubben. Detta enligt polska mediakällor.

Det är Championship-klubben Derby County som uppges vara intresserade av att värva 21-åringen, och övergångssumman som nämns är £10 miljoner. En del av den summan kommer dock i så fall att skickas vidare till Legia Warsawa, klubben som Arsenal värvade Bielik från.

Polcken var under förra året utlånad till Charlton i League 1 och var en en viktig del av laget när The Addicks gick upp till The Championship. Han har tidigare varit utlånad till Birmingham och till Walsall, och var i somras framstående i det polska U21-landslaget under EM-slutspelet.