Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laurent Koscielnys framtid är fortfarande oviss.

"Bättre för oss med Koscielny i laget"

tor 1 aug 2019 kl 09:40

Unai Emery vill att Laurent Koscielny stannar i Arsenal. Men just nu vill fransmannen fortsatt lämna klubben.

Unai Emery stänger inga dörrar för Laurent Koscielny i Arsenal. Mittbacken har sedan några veckor tillbaka strejkat för att få sin vilja om en flytt till Frankrike igenom.
- Han är en väldigt viktig spelare för oss. Med all respekt så är det bättre för oss och för laget att han är kvar den här säsongen. Det blir stor skillnad om han lämnar. För tillfället är det ett väldigt personlig beslut och vi respekterar det. Jag pratar med honom och vi kommer hitta den bästa lösningen, säger Emery.

- Vi vill ha en stark försvarslinje och jobba med de spelare som finns i klubben nu. Vi har flera mittbackar, bra mittbackar, och om vi ska värva en ny mittback måste han vara bättre än de vi har. För tillfället har vi sex mittbackar i truppen, men det är olika för olika spelare som med Mavropanos och hans skada. Vi har tid fram till den 8 augusti och vi behöver fortsätta diskutera om hur det kan bli och hur vi ska färdigställa laget.