Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laurent Koscielnys på plats i Frankrike - nära att lämna Arsenal.

Kos nära Bordeaux

tis 6 aug 2019 kl 10:00

Koscielny är på plats i Frankrike för att genomgå läkarundersökning hos Bordeaux enligt David Ornstein.

Att Arsenals lagkapten vill lämna klubben är ingen hemlighet, det har stått klart sedan fransmannen vägrade följa med på lagets försäsongsturné i USA. Rapporter har gjort gällande att Arsenal gärna velat behålla mittbacken som fortfarande har ett år kvar på sitt kontrakt. Nu verkar det dock som att man accepterat att det bästa är att gå skilda vägar.

David Ornstein var den första att rapportera om en överenskommelse mellan Arsenal och Bordeux på sitt twitterkonto under tisdagsmorgonen. Enligt uppgift befinner sig Koscielny i Frankrike för att genomgå en läkarundersökning och lagen ska vara överens om en summa på omkring 5 miljoner euro för övergången.