Medlemmar: 8808 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vem tar hem årets Fantasy Premier League?

Anmäl dig till vår Fantasy-liga

ons 7 aug 2019 kl 13:16

Ny säsong, ny årgång av Arsenal Swedens Fantasy-liga!

Efter en sommar där svängdörrarna har gått varma både hos Arsenal och hos dom flesta andra av Premier League-lagen har vi kommit fram till ännu en ny säsong. Förra säsongen blev spännande ända in på mållinjen men till slut gick Manchester City väntat segrande ur sin duell mot Liverpool.

Även om City och Liverpool måste anses vara toppkandidaterna till att kamma hem titeln i år igen så känns klungan bakom mer osäker än på länge, vart står Spörs? Hur klarar Chelsea sitt transferförbud? Har inte Wolves och Everton nåt på gång? Och framförallt, hur kommer det se ut för vårt kära Gunners?! Kommer det komma in en mittback innan fönstret stänger? Och Nicolas Pépé, vad man ser fram emot att se han i våran nya fina adidas-tröja!

Något som blev ännu mer spännande än kampen om ligatiteln var kampen om segern i Arsenal Swedens fantasy-liga, efter en rafflande duell mellan Robin Falks RazzRaketer och Andreas Olofssons Storsöder FC så gick den senare om på målrakan och tog segern med ynka 2 poängs skillnad. Kommer Storsöder FC kunna stiga upp i toppen den här säsongen med? För egen del så lever jag efter mottot att det alltid finns en nästa säsong, och ska det här vara året då mitt stolta Jönsoborgs AIS äntligen tar klivet upp i toppen?

Ni som var med i förra årets Fantasy liga ska automatiskt vara inkluderade i årets, men om du inte var med förra säsongen så ska du såklart vara med den här säsongen,  skapa ett lag på fantasy.premierleague.com, leta upp ligan Officiell Arsenal Sweden och ange koden jgcdzj så är du med i säsongens tävling. Förstapriset är precis som förra säsongen en matchtröja. Kravet för att vara med och tävla är såklart att man är medlem i Sveriges bästa supporterförening. Är du ännu inte medlem så blir du snabbt och enkelt här.

Lycka till vänner, nu ska poängen in!