Medlemmar: 7610 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil är en av Emerys lagkaptener, men vilka blir de andra?

"Spelare kan fortfarande lämna"

fre 9 aug 2019 kl 17:03

Unai Emery har träffat media inför söndagens premiär mot Newcastle och spanjoren gjorde det klart att flera spelare kan lämna för klubbar ute i Europa även om fönstret i England är stängt.

Vi har precis lagt en av de mest hektiska transferfönstrena på länge bakom oss men Emery gjorde det klart att fler spelare kan lämna under de kommande dagarna då klubbarna ute i Europa fortfarande får värva.

Det är ingen hemlighet att klubben försöker göra sig av med Mustafi och det har rapporterats om att det finns några klubbar i Europa som är intresserade av honom. Även Elneny kan potentiellt vara på väg bort.
- Vi skiftar spelare just nu, sa Emery under dagens presskonferens. Koscielny var vår kapten men för bara fem dagar sedan lämnade han oss. Andra spelare har kommit in, vi är färdiga med värvningar men fler spelare kan fortfarande lämna.
- De kommande 20-25 dagarna kommer fler spelare att lämna oss. Det är anledningen till varför jag vill vara tydlig med att vår trupp är stängd.

Det har varit en hel del snack gällande kaptensbindeln kommande säsong, något som också kom upp på presskonferensen.
- I nuläget har vi tre kaptener: Xhaka, Mesut och Nacho och jag vill gärna ha två till för det är det jag tycker är bäst. Jag vill tillbringa mer tid med truppen men målet är att välja två till. Men nu har vi tre kaptener och jag tycker de tre har kapacitet att vara kaptener.

Om man utgår ifrån att Xhaka, Özil och Nacho alla kommer vara kvar den här säsongen - vilka två spelare vill ni i sådana fall lägga till?