Medlemmar: 6347 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil är en av Emerys lagkaptener, men vilka blir de andra?

"Spelare kan fortfarande lämna"

fre 9 aug 2019 kl 17:03

Unai Emery har träffat media inför söndagens premiär mot Newcastle och spanjoren gjorde det klart att flera spelare kan lämna för klubbar ute i Europa även om fönstret i England är stängt.

Vi har precis lagt en av de mest hektiska transferfönstrena på länge bakom oss men Emery gjorde det klart att fler spelare kan lämna under de kommande dagarna då klubbarna ute i Europa fortfarande får värva.

Det är ingen hemlighet att klubben försöker göra sig av med Mustafi och det har rapporterats om att det finns några klubbar i Europa som är intresserade av honom. Även Elneny kan potentiellt vara på väg bort. 

- Vi skiftar spelare just nu, sa Emery under dagens presskonferens. Koscielny var vår kapten men för bara fem dagar sedan lämnade han oss. Andra spelare har kommit in, vi är färdiga med värvningar men fler spelare kan fortfarande lämna.

- De kommande 20-25 dagarna kommer fler spelare att lämna oss. Det är anledningen till varför jag vill vara tydlig med att vår trupp är stängd.

Det har varit en hel del snack gällande kaptensbindeln kommande säsong, något som också kom upp på presskonferensen.

- I nuläget har vi tre kaptener: Xhaka, Mesut och Nacho och jag vill gärna ha två till för det är det jag tycker är bäst. Jag vill tillbringa mer tid med truppen men målet är att välja två till. Men nu har vi tre kaptener och jag tycker de tre har kapacitet att vara kaptener.

Om man utgår ifrån att Xhaka, Özil och Nacho alla kommer vara kvar den här säsongen - vilka två spelare vill ni i sådana fall lägga till? 

Kommentarer

Bild för Byarum

Sokratis, den enda naturliga ledaren, att döma från vad jag sett från läktaren,,,

Bosse

Bild för Jonas Eriksson

Holding och Laca. Solklara kaptener. Sokratis åxå. 

 

Bild för Fredde

Sokratis och Bellerin för kaptener. Torreira om han lyckas anpassa sig och är kvar några säsonger framåt.

Miki och Mustafi får vara de som ska säljas isåfall, kan förstå om även Nacho vill lämna. Såg även rapporter som ger en hopp att Özil kanske är sugen på MLS i januari-fönstret.

You win some, you draw some

Bild för David Pearson

För mig borde det stå mellan Sokratis och Lacazette. 

Bild för daddy dj

Absolut det bästa valet, Papa alla dagar

Bild för Joacim Nyberg

Sokratis!! 

Bild för Patrik Strandberg

Lacazette - Holding - Bellerin 

Bild för Martin Wallin

Luiz och Sokratis. Gör de båda till officiella ledare. Internt är jag övertygad om att de kommer driva på varje träning, i varje moment.   Ge de förtroendet att leda och jag tror att deras vinnarskallar kommer lyfta laget. Dessutom tror jag att det kommer leda till ett mer samansvetsat mittlås. 

Bild för Jimmy Nylén

Tror inte Özil lämnar....

I år smäller det !

Bild för Brattis

Nån som vet vad som händer med Emile Smith-Rowe?  

Bild för Sral

Skadad, väl? Talas om en ny utlåning till Tyskland.