Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alexandre Lacazette är troligtvis spelklar.

Lacazette troligtvis spelklar

sön 11 aug 2019 kl 11:48

Alexandre Lacazette verkar ha återhämtat sig tillräckligt väkl för att kunna spela mot Newcastle. I övrigt saknas ett flertal spelare för Arsenal i premiären.

Lacazette skadade sig mot Lyon i Emirates Cup för två veckor sedan, men rapporteras nu vara spelklar. Om fransmannen kan starta matchen är dock oklart.

I övrigt saknar Arsenal rehab-gänget Bellerin, Holding och Mavropanos, samtidigt som nyförvärvet Kieran Tierney har en ljumskskada och riskerar att missa upp till sex veckor. Emile Smith Rowe är också fortsatt skadad och är inte aktuell för spel.

Några spelare har ännu inte hunnit med att träna särskilt länge efter landslagsuppdrag under sommaren. Nicolas Pepe och Mohamed Elneny spelade afrikanska mästerskapen och är tveksamma till spel, men kan fortfarande ta plats i matchtruppen. Detsamma gäller för Lucas Torreira som spelade Copa America tidigare i somras.

Dessutom är det oklart om David Luiz, som ska vara skadefri, kommer kunna spela matchen, då övergången från Chelsea ännu inte har registrerats efter konstens alla regler - något som även ska gälla för Newcastles hemvändare Andy Carroll.

Slutligen saknas duon Mesut Özil och Sead Kolasinac som på nytt har drabbats av hot.