Medlemmar: 1969 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mustafi kan ha gjort sitt i Arsenaltröjan

Fyra kan vara påväg bort

tis 13 aug 2019 kl 19:41

Transferfönstret har stängt för köp av spelare i Premier League - men det finns tid för att sälja. Och fyra spelare ser ut att vara påväg bort från London.

Det var en hektisk transfersommar för Arsenal. Men ännu är inte allt klart. Spelare kan fortfarande flytta ut i Europa fram till tidiga september. Och Emery bekräftade att spelare kommer att lämna.

- Vi hade Koscielny som är förstakapten som lämnade för fem dagar sedan, sa Emery förra veckan.

- Andra spelare kom in, vi avslutade vår marknad men det är fortfarande öppet i andra länder. Inom de kommande 20-25 dagar kommer några spelare att lämna. Det är anledningen, jag vill avsluta truppen tydligt.

De fyra spelare som nämns i media som kan lämna Arsenal är Mustafi, Elneny, Emile Smith Rowe och Nacho Monreal. 

Om Mustafi sa Emery:

- Jag pratade med honom när vi avslutade förra säsongen, jag pratade med honom när vi startade försäsongen och jag pratade med honom även två veckor sedan och sa att det finns en möjlighet för honom att lämna.

- Men jag har ingen tvivel om han behöver spela, för han är en bra spelare, säger Emery.

- Just nu är han här och om vi verkligen behöver, spelar han med oss. Jag har förtroende för honom att han kommer vara bra.

Mustafi har tidigare länkats till en flytt frankrike och AS Monaco.

Elneny kommer få det svårt att få speltid denna säsong - då Xhaka, Torreira, Guendouzi och Willock alla går före i turordningen. Galatasaray och Fenerbache sägs vara intresserade av egyptiern.

Emile Smith Rowe ser dock inte ut att lämna permanent. Men den unge engelsmannen ser ut att kunna försvinna på lån.

Real Sociedad sägs vara intresserade av Nacho Monreal. Men försvararen själv dementerar att han skulle vilja bort från klubben.

- Det är bara rykten. Jag tillhör Arsenal. Jag har fortfarande ett kontrakt. Min tanke är att stanna här, säger Monreal enligt football.london

- Det är en fantastisk klubb och jag känner mig väldigt trygg i att spela för Arsenal. Min tanke är att fortsätta spela här.

Kommentarer

Bild för Andreas Näsström

Mustafi verkar onekligen vara på väg att frysas ut

Elneny har vi inget större behov av om man ska vara ärlig. Monreal fyller väl en roll med erfarenhet och som backup både på vänstern och centralt. Speciellt om Kolasinac är borta. Dessutom är han en av våra kaptener

ESR.. Hoppas på en ljus framtid men det är många som slåss om speltid på samma platser. Ett lån är kanske inte så dumt

Bild för Patrik Strandberg

Hoppas vi behåller Monreal! tycker han är användbar på många platser samt bidrar med rutin.

Bild för Andreas Cundell

Elneny är en härlig spelare, ser inte alls någon framtid för honom i Arsenal förutom bänk.. tråkigt nog, hade hoppats mer från honom!

ACL

Bild för Sral

Monreal vore dumt att sälja. Ska vi spela med en fyrbackslinje fungerar han bättre än Kolasinac där, och vi vet inte hur mycket Tierney kommer vara skadad. Dessutom fungerar Nacho bra som mittback också. 

Håller med dig lite, Andreas Cundell. Jag hade hoppats att Elneny var ett fynd, och tycker han är stabil när han väl får spela, men han ingår ju tydligt inte i Emerys planer. 

Bild för Sven-Erik Eriksson

Att sälja Monreal vore INTE bra! Jättebra ingrediens i en spelartrupp som Arsenals av idag! Som sagts i inlägg ovanför är han dels bättre än kolasinac som ytterback i en fyrbackslinje. Dels mycket användbar som mittback vid vikariebehov... Som s k wingback är dock kolasinac att föredra. Dels i tillägg är monreal en rutinerad klok viktig pjäs i vår trupp. T o m utnämnd som en av lagkaptenerna.. varför i hela friden sälja en sån spelare??? Nej för tusan...Behåll Nacho!!! F ö var han riktigt bra i matchen i söndags...

I med-och motgång!

 

 

Bild för Joacim Nyberg

På tal om annat så nätade nkethia i sin debut för Leeds!! Jag tror han kommer göra en kanonsäsong och sen kommer han tebax o över premier league!! #futurestar