Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil och Kolasinac är tillbaka på Colney

Özil och Kola tillbaka i träning

tor 15 aug 2019 kl 10:15

Efter det obehagliga rånförsöket mot Özil och Kolasinac blev duon satt i karantän. Men nu är de tillbaka i träning.

Arsenal ser ut att få förstärkning inför helgens hemmapremiär mot Burnley. Både Mesut Özil och Sead Kolasinac sattes under övervakning och beskyddning efter att duon attackerats i ett rånförsök i slutet av förra månaden. De bägge fick stå över matche nmot Newcastle på grund av säkerhetsrisk - men nu är de tillbaka i träning.

Det verkar som att hotbilden har lagt sig något då Kolasinac anlände till träningen utan säkerhetsvakt - istället satt han i passagerarsätet bredvid Shkodran Mustafi. De bägge lämnade dock träningen tidigt och reste hem i säkerhetsfordon.

Två personer sitter anhållna i väntan på rättegång. Så vi får hoppas att denna soppa snart är över och att de bägge kan spela mot Burnley i helgen.