Medlemmar: 6545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det Italien för Shkodran Mustafi?

Roma vill låna Mustafi

tis 20 aug 2019 kl 12:36

Petad de två första matcherna. Nu snackas det om att Roma vill låna Shkodran Mustafi.

Unai Emery verkar ha gjort klart för Shkodran Mustafi att han inte ingår i planerna. Spanjoren har tidigare uttalat sig i frågan och under säsongens två inledande matcher har han visat klart vad han tycker.
Mustafi har inte ens varit med på bänken.
Nu kan tysken vara på väg bort från klubben.

Det senaste snacket säger att Roma vill låna in 27-åringen. Det är Forza Roma som skriver att klubbens sportchef Gianluca Petrachi siktat in sig på Mustafi och att han kan lämna på lån med en klausul om köp på mellan £20-25 miljoner.

Kommentarer

Bild för Jonas Eriksson

Inte mycket att tveka på. Men sälj helst nu direkt. 

 

Bild för Nicklas Kanskär

Får vi 25 för honom så är det ett smått mirakel! 

Kanis

Bild för Byarum

Pressa Roma att köpa. Det vore bäst både för oss och Mustafi, men kanske inte för Roma, men jag tycker att italienska lag alldeles för ofta lånar istället för att ta ansvar och köpa,,,

Bosse

Bild för Tieri Anri

Ettårslån kanske är bäst för alla parter ändå om man tänker efter. 5-7 miljoner pund i låneavgift för ett år, samt övertagande av lön. Ett år med regelbunden speltid i annan liga kan göra susen för ett stukat självförtroende för huvudpersonen och stärka dennes aktier igen. SÅ dålig är han inte, men håller inte för Arsenal i PL och förtreondebroarna är brända i klubben. Roma (eller annan låneklubb) minskar sin risk och Arsenal kan ett år senare i kontraktet sälja för snarare 12-15 miljoner pund med fler intressenter för lägre pris istället för som nu försöka få 20-25 miljoner pund vid försäljning. Och samtidigt spara 10-12 miljoner pund för ett års utgifter för amorterad transfer och årslön...

Bild för Mattias Jarnedal

Instämmer med sistnämnde. Det finns även ett värde att hålla han utanför truppen, truppen får gärna vara fri från orosmoment. Mustafi har ett stukat självförtroende och han måste polera bort misstagen, Roma kan säkert passa han.

Bild för Jonas S
Byarum wrote:

Pressa Roma att köpa. Det vore bäst både för oss och Mustafi, men kanske inte för Roma, men jag tycker att italienska lag alldeles för ofta lånar istället för att ta ansvar och köpa,,,

:) Ingen har ju något ansvar att köpa en snurrig mittback. Tänk dig den tveksammaste blocketannonsen du sett. Bilen är krockad tre gånger och ingenting stämmer.

Lån är nog vad man kan drömma om i det här fallet.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för Alberto Hagund

Bara ge Mustafi möjligheten att återfå sin självkänsla som spelare, Roma, javisst. Killen är en av de spelare jag sett bli hatad mest av alla. Lider verkligen med honom. Finns så många ”Gooners” som inte förtjänar de röda färgerna. 

Once you're  a gunner // You'll always be a gunner.

Bild för Erik Skogsberg

Alla värvningar blir inte som tänkt men alla måste respekteras som människa ändå. Alla som idrottat vet att när självförtroendet sviker så blir det sällan så bra som man vill. Självklart har han stora kvaliteter och hoppas det går bättre i nästa klubb. Och att vi inte letar upp en ny hackkyckling när två har försvunnit.

Bild för Sral

Håller med er, Erik och Alberto. Jag tror att Mustafi har kört fast i Arsenal, men hoppas han får fart på sin karriär någon annanstans. Det är tråkigt att se när "fans" vönder sig emot egna spelare sådär. En sak att t ex bua ut laget om man spelar dåligt, men att bua ut någon enskild spelare? Nej. 

Bild för Byarum
Jonas S wrote:
Byarum wrote:

Pressa Roma att köpa. Det vore bäst både för oss och Mustafi, men kanske inte för Roma, men jag tycker att italienska lag alldeles för ofta lånar istället för att ta ansvar och köpa,,,

:) Ingen har ju något ansvar att köpa en snurrig mittback. Tänk dig den tveksammaste blocketannonsen du sett. Bilen är krockad tre gånger och ingenting stämmer.

Lån är nog vad man kan drömma om i det här fallet.

Vi får se ett lån en provanställning,,, :-) Hoppas att det faller väl ut. 

Bosse