Medlemmar: 7580 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny och Mustafi har fått beskedet att lämna Arsenal.

Emery ber Mustafi och Elneny lämna

fre 23 aug 2019 kl 10:44

Det är en och en halv vecka kvar på det internationella transferfönstret. På den tiden vill Unai Emery att Shkodran Mustafi och Mohamed Elneny hittar nya klubbar.

Unai Emery har sagt till både Shkodran Mustafi och Mohamed Elneny att hitta nya utmaningar. Arsenal vill göra sig av med båda spelarna innan det internationella transferfönstret stänger.
- De är stora spelare men som det är nu kommer de att få färre chanser att visa deras kapacitet och att vara nöjda hos oss. Men de vet hur läget är och jag önskar det bästa för dem. Det bästa för dem är att vara nyckelspelare i andra lag och ta sig an en annan utmaning, säger Unai Emery.

Varken Mustafi eller Elneny har varit med i Arsenals matchtrupp den här säsongen. Duon har förpassats till läktaren i båda de inledande matcherna.
- Förra säsongen när de inte spelade så var de inte nöjda och jag pratade med dem många gånger under förra säsongen och under försäsongen. Jag tror att det är bra för dem om de lämnar och skriver på för andra klubbar så att de kan vara nöjda och fortsätta sina karriärer.

Arsenal har sålt spelare för över £55 miljoner den här sommaren. Men man hoppas kunna dra in lite till de sista tio dagarna innan många andra transferfönster stänger.
Det lär finnas turkiskt intresse för Elneny och Monaco och Roma har sagts vilja ha Mustafi.