Medlemmar: 6544 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny och Mustafi har fått beskedet att lämna Arsenal.

Emery ber Mustafi och Elneny lämna

fre 23 aug 2019 kl 10:44

Det är en och en halv vecka kvar på det internationella transferfönstret. På den tiden vill Unai Emery att Shkodran Mustafi och Mohamed Elneny hittar nya klubbar.

Unai Emery har sagt till både Shkodran Mustafi och Mohamed Elneny att hitta nya utmaningar. Arsenal vill göra sig av med båda spelarna innan det internationella transferfönstret stänger.
- De är stora spelare men som det är nu kommer de att få färre chanser att visa deras kapacitet och att vara nöjda hos oss. Men de vet hur läget är och jag önskar det bästa för dem. Det bästa för dem är att vara nyckelspelare i andra lag och ta sig an en annan utmaning, säger Unai Emery.

Varken Mustafi eller Elneny har varit med i Arsenals matchtrupp den här säsongen. Duon har förpassats till läktaren i båda de inledande matcherna.
- Förra säsongen när de inte spelade så var de inte nöjda och jag pratade med dem många gånger under förra säsongen och under försäsongen. Jag tror att det är bra för dem om de lämnar och skriver på för andra klubbar så att de kan vara nöjda och fortsätta sina karriärer.

Arsenal har sålt spelare för över £55 miljoner den här sommaren. Men man hoppas kunna dra in lite till de sista tio dagarna innan många andra transferfönster stänger.
Det lär finnas turkiskt intresse för Elneny och Monaco och Roma har sagts vilja ha Mustafi.

Kommentarer

Bild för Joacim Nyberg

Vore bäst för alla inblandade parter om detta kunde lösas! Tycker ändå man ser en förändring denna sommaren det händer grejer spelare kom in på rätt ställen o spelare verkar försvinna på rätt ställen. Hoppet lever 

Bild för Byarum
Joacim Nyberg wrote:

Vore bäst för alla inblandade parter om detta kunde lösas! Tycker ändå man ser en förändring denna sommaren det händer grejer spelare kom in på rätt ställen o spelare verkar försvinna på rätt ställen. Hoppet lever 

Instämmer. Man ser ett mer offensivt ledarskap i år. 

Bosse

Bild för Torbjörn Nylin

Håller med Er, men vad har Özil i munnen? :):)

Captain Tony A på Twitter 

Bild för Mattias H

Förhoppningsvis gäspar han bara annars får vi vara oroliga

Bild för Joacim Nyberg

Ja helt klart en förbättrad situation denna sommaren!! Det inger hopp på nytt o det känns bra! Oerhört viktigt denna säsongen nu bara att vi tar oss tebax te Champions league! Se te o dumpa elneny o Musse nu innan fönstret stänger så e Alla nöjda o glada sen!