Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det är den här trion som ska göra det framåt för Arsenal. Förhoppningsvis startar Pepe, Auba och Laca ikväll mot Liverpool.

Auba: "Det kommer att bli galet"

lör 24 aug 2019 kl 11:06

Ikväll mot Liverpool kan vi få se Arsenals nya fronttrio ihop från start för första gången. Skyttekungen Pierre-Emerick Aubameyang är laddad. - Vi ser fram emot det.

Pierre-Emerick Aubameyang och Alex Lacazette bildade en stark anfallsduo förra säsongen. Tillsammans gjorde de 50 mål. Till i år har Arsenal adderat Nicolas Pepe - som gjorde 22 mål och elva assist i den franska högstaligan förra säsongen.
Det finns förutsättningar för bra och stark produktion framåt för The Gunners.
- Det kommer bli galet, alla för förväntansfulla, säger Aubameyang till Sky.

Pepe har spelats in försiktigt av Unai Emery och ännu inte startat. Men ikväll mot Liverpool kan trion få spela ihop från start för första gången.
- Jag ser fram emot det, säger Auba.
- Nicolas pratar franska så det kommer bli lätt för honom att komma in i det. Han har ju bara tränat med oss i några veckor med det känns bra att ha honom här. Han har startat starkt. Förra säsongen var han fantastisk. Han kommer att ge oss fart och väldigt bra avslut. Det är bra för oss.

Om matchen på Anfield säger Aubameyang:
- Det kommer att bli tufft. De har väldigt bra spelare och försöker alltid att gå framåt och göra mål. De är ett av de bästa lagen i världen.

Kick off på Anfield är 18.30.