Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nketiah berättar om hjälpen han får av Ian Wright.

"Ian är en stor hjälp för mig"

fre 30 aug 2019 kl 11:18

Eddie Nketiah har öppnat sitt Leedslån fint. Nu säger anfallaren att han får bra hjälp av Arsenallegendaren Ian Wright.

Eddie Nketiah gjorde mål i veckan igen för Leeds när laget mötte Stoke i Ligacupen. Det var anfallarens tredje mål så långt i Yorkshireklubben.
När 20-åringen gjorde sitt första ligamål för Leeds - hemma mot Brentford - syntes Ian Wright jubla på Elland Roads läktare.
Nu har Nketiah berättat vilken hjälp han får av den förre Arsenalskyttekungen.
- Ian är en stor hjälp för mig och mycket trevlig att ha i sin närhet, säger Eddie till BBC.

- Jag gjorde några reklamjobb med honom och vi blev nära vänner. Han gillar verkligen mig och det är en dröm som blir sann för mig för som liten grabb såg jag alltid upp till honom och kollade på klipp med honom. Att han har en sådan aktiv roll, stöttar mig och kommer och ser på matcherna är fantastiskt för han ger mig massor med råd. Han är som en mentor. Jag försöker bara lära så mycket jag kan från honom för han hade en fantastisk karriär.
- Han är en riktigt trevlig kille och lätt att prata med. Det gör livet enklare för mig.