Medlemmar: 5422 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nacho Monreal firar ett av sina tio mål under åren i Arsenal.

Klart: Monreal till Real Sociedad

lör 31 aug 2019 kl 10:57

De allt intensivare ryktena om att Nacho Monreal skulle vara på väg till Real Sociedad visade sig vara sanna.

Ignasio "Nacho" Monreal blev efter i princip inga föregående rykten överhuvudtaget klar för Arsenal sent på kvällen den 31/1 2012, bara någon timme innan transferfönstret stängde. Nu är hans tid i Arsenal dock över och han återvänder till sitt hemland Spanien för att spela för Real Sociedad.

Under hans tid i Arsenal blev det totalt 251 matcher där han svarade för tio mål och 20 assist. Han var också med och vann tre FA-cuper och tre Community Shield. Flera av de tio målen var i allra högsta grad viktiga för de titlar vi vann med honom i laget, som tex målet borta mot Manchester United våren 2015 i FA-cupen och hans kvittering till 1-1 i semifinalen mot Manchester City 2017.