Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny lånas ut till Besiktas

Elneny lånas ut

lör 31 aug 2019 kl 19:51

Ännu en spelare lämnar Arsenal, denna gång dock tills vidare enbart på lån.

Mohamad Elneny anslöt till Arsenal i januari 2016 men trots en lovande start i klubben med bland annat ett mycket fint mål på bortaplan mot Barcelona i Champions League blev det ingen direkt succé i Arsenal för den egyptiske landslagsmannen. Nu lånas han ut för återstoden av den här säsongen till den turkiska ligan, närmare bestämt till Besiktas.

Totalt blev det 89 framträdanden och två mål, och det återstår att se om det blir mer än så eller om utlåningen vad det lider blir en permanent övergång. Hans kontrakt med Arsenal sträcker sig ända till sommaren 2022, så det är inte helt uteslutet att han återvänder även om det kanske inte känns så sannolikt att det ska ske.