Medlemmar: 6545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rob Holding är klar för spel igen efter den svåra knäskadan.

Rob Holding spelklar igen

ons 11 sep 2019 kl 15:49

Här kommer glädjande nyheter från norra London. Rob Holding är tillbaka och är redo för spel igen efter den långvariga skadan.

Det var i början av december förra året som Rob Holding slet av ett korsband i knät borta mot Manchester United. Men tio månaders frånvaro är snart över. Mittbacken har spelat med U23-laget och när Arsenal idag meddelade skadeläget inför helgens omstart mot Watford kunde vi konstatera att Holding är tillbaka.
Han tränar som vanligt med A-laget.
Och är redo för spel.
Naturligtvis ett fint besked för klubben då han var mycket bra förra hösten innan den svåra skadan.

I övrigt var det inga större nyheter. Hector Bellerin och Kieran Tierney jobbar på och det ser bra ut för att vara tillbaka i september. Dino Mavropanos är också fortsatt skadad.

Kommentarer

Bild för Andreas Näsström

Underbart! Hoppas att han kan nå upp till förra höstens höjder. Lite lagom matchning tills han är tillbaks i full form känns lämpligt. Villa och/eller Forest hemma? Och sen Standard Liege

Bild för Byarum

Det glädjer mig. Nån som kommer ihåg hur mycket vi betalade för honom? 1/25 av vad Shitty betalade för Stones... vem gjorde bästa affären? 

Bosse

Bild för Joacim Nyberg

Hypen e hög kring unge holding! Får hoppas han kan leva upp till allas förväntningar. Men tror inte vi ska förvänta oss några under på en gång. Men kul att han e tebax får hoppas han får vara hel nu o kan få sITT genombrott vi behöver det 

Bild för Jonas Eriksson

Alltid svårt att komma tillbaka efter en lång skada. Så vi måste ha tålamod. Men jag tror stenhårt på att han kan bli en back i världsklass. 

 

Bild för Ulf Henningsson

Skitbra. Han behövs,men skynda långsamt