Medlemmar: 8510 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mustafi blev kvar i Arsenal. Nu säger Unai Emery att han kommer betrakta mittbacken som alla spelare i laget.

"Jag respekterar hans beslut att stanna"

sön 15 sep 2019 kl 14:02

Han ombads söka en ny klubb - men blev kvar. Nu säger Unai Emery att Shkodran Mustafi kommer få sina chanser under säsongen

Det var mycket snack under sommaren om Shkodran Mustafis framtid i Arsenal. Mittbacken har kontrakt med klubben till 2021, men efter sina misstag och dåliga matcher var förtroendet för honom inte högt.
Unai Emery gick till och med ut och uppmanade honom, och Mohamed Elneny, att byta klubb för att de skulle få spela.
Elneny skrev sedan på för Besiktas på lån. Men Mustafi blev kvar. Detta trots rapporterat intresse från klubbar som Roma, Juventus och Monaco.

Inför eftermiddagens omstart i ligan säger Unai Emery att han kommer att klassa Mustafi som vilken spelare som helst i truppen och jobba vidare med honom precis som vanligt.
- Mustafi valde att stanna här och när han gjorde det så är han för mig som alla de andra spelarna i laget. Jag respekterar hans beslut och när han gjorde sitt val så pratade jag med honom och sade: "För mig så är du i truppen som alla andra spelarna och jag kommer att jobba med dig som med de andra".
- Jag vet inte allt som fanns med i hans beslut, men vi pratade och han bestämde sig för att stanna. Han jobbar på varje dag med stor motivation och mycket erfarenhet.