Medlemmar: 3920 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Rob Holding på torsdag i Europa League?

Holding hoppas på spel mot Frankfurt

tis 17 sep 2019 kl 12:16

Han har gjort två matcher med U23-laget. Nu hoppas Rob Holding på spel mot Frankfurt i veckan.

Det var i början av december ifjol som Rob Holding skadade vänster korsband. Men nu är en comeback nära. Mittbacken har spelat två matcher med U23-laget.
Senast i helgen då det blev 90 minuter mot Leicester.
The Gunners vann med 2-1.

Nu skriver engelsk media att Holding hoppas kunna spela mot Frankfurt på torsdag när Arsenal kliver in i Europa League. Vi lär få se ett Arsenal där Unai Emery låter de som inte fått spela så mycket inledningsvis lira.

Kommentarer

Bild för Peps

Jaha, med Mustafi som primus motor i försvaret kanske?

Bild för Sral

Kan någon verkligen hävda att Mustafi skulle göra det så mycket sämre än vad vi fått se av Sokratis och Luiz hittills?

Bild för Byarum
Sral wrote:

Kan någon verkligen hävda att Mustafi skulle göra det så mycket sämre än vad vi fått se av Sokratis och Luiz hittills?

Svårt att säga, men bekymret med Mustafi, är ju att lagets kollektiva försvarsspel gjorde honom sämre än vad han egentligen var. Både Sokratis och Luiz hannar ju precis i den här typen av svårigheter som Mustafi hamnade, men Mustafi riskbenägenhet gjorde honom till en tacksammare hackkyckling. Mustafi var ändå världsmästare och tysk landslagsman när han kom till oss och ingen kan nu beskylla oss för att ha utvecklat honom som fotbollsspelare. 

Bosse

Bild för David Pearson

Försvaret skulle definitivt inte se sämre ut med Mustafi på plan i år, så som det har sett ut såhär långt iaf är min gissning. Jag tycker försvarsspelet ser sämre ut än förra året. Men vi får hoppas det blir bättring på det nu, det har ju bara gått fem matcher. 

Bild för Sral
Byarum wrote:
Sral wrote:

Kan någon verkligen hävda att Mustafi skulle göra det så mycket sämre än vad vi fått se av Sokratis och Luiz hittills?

Svårt att säga, men bekymret med Mustafi, är ju att lagets kollektiva försvarsspel gjorde honom sämre än vad han egentligen var. Både Sokratis och Luiz hannar ju precis i den här typen av svårigheter som Mustafi hamnade, men Mustafi riskbenägenhet gjorde honom till en tacksammare hackkyckling. Mustafi var ändå världsmästare och tysk landslagsman när han kom till oss och ingen kan nu beskylla oss för att ha utvecklat honom som fotbollsspelare. 

Exakt! Eftersom vårt kollektiva försvarsspel är så uselt hamnar spelare under stor press, och då sker lättare misstagen. Det är dags att lägga ner att skylla på enskilda spelare och tro att det är någons fel. Felet är strukturellt. 

Bild för Joacim Nyberg

Det är en kombination av båda skulle jag vilja säga!! Sokratis passning rakt ut i banan i söndags e ju ingen annans än hans eget fel! Däremot kan man ju ifrågasätta valet av att alltid spela ut bolleN när vi uppenbarligen inte klarar av det. Men jag tror det e kombination av hur laget försvarar som helhet o sen för dåliga försvarsspelare! Ska bli intressant o se hur holding löser det! Sen kan man ju alltid leka med tanKen med hur det hade vart om vi tex haft kante ist för xhaka? jag tror det beror på båda parter. ingen av våra mb e ju egentligen några bra backar. Sokratis har sett sina bästa dagar även luiz. Byt ut dom 2 mot van Dijk o laporte. Och sen sätt kante framför jag lovar att vi blir tightare 

Bild för Peps

Nej, jag menar inte att Mustafi skulle göra det sämre än Luiz och/eller Sokratis. Jag skrev det lite med glimten i ögat, inte minst för att ganska många har hackat på just honom. Dessutom är han ju en av de spelare som inte har varit med än så länge under den här säsongen. Alltså kanske han får chansen på torsdag. I övrigt håller jag med de kloka analyser som har gjorts här ovan, Försvaret ser fortfarande ut som ett hönhus och även om Sokratis definitivt gjorde en miss inför Watfords reducering, så är det nog mera upp till Emery att få ordning på försvaret som helhet. Det borde vara bättre för laget om man hade en stomme (och en tydlig spelidé), så att spelarna får just spela ihop sig. Minns att det fungerade ganska bra för några år sedan, när man skrev om "Kostafi" som inte släppte till så mycket. Med de spelare vi har idag, så borde mycket mer kunna åstadkommas. Hur skulle det se ut med Holding och Chambers som mittlås? Den senare fick ju mycket beröm för sin insats i Fulham förra säsongen.

Bild för Jonas Eriksson
Sral wrote:
Byarum wrote:
Sral wrote:

Kan någon verkligen hävda att Mustafi skulle göra det så mycket sämre än vad vi fått se av Sokratis och Luiz hittills?

Svårt att säga, men bekymret med Mustafi, är ju att lagets kollektiva försvarsspel gjorde honom sämre än vad han egentligen var. Både Sokratis och Luiz hannar ju precis i den här typen av svårigheter som Mustafi hamnade, men Mustafi riskbenägenhet gjorde honom till en tacksammare hackkyckling. Mustafi var ändå världsmästare och tysk landslagsman när han kom till oss och ingen kan nu beskylla oss för att ha utvecklat honom som fotbollsspelare. 

Exakt! Eftersom vårt kollektiva försvarsspel är så uselt hamnar spelare under stor press, och då sker lättare misstagen. Det är dags att lägga ner att skylla på enskilda spelare och tro att det är någons fel. Felet är strukturellt. 

trotts våra junior misstag där bak. så väljer jag både luiz och Sokratis före mustafi. Men jag skulle alla dagar i veckan köra mustafi före niles på en kant faktiskt. Men så länge vi envisas med 4 backslinje så tror jag inte att sokratis och luiz är det ultimata. Får hoppas holding får en bra start nu mot bra motstånd. Så det sätts lite press på övriga att prestera. 

 

Bild för Jonas S
Jonas Eriksson wrote:
Sral wrote:
Byarum wrote:
Sral wrote:

Kan någon verkligen hävda att Mustafi skulle göra det så mycket sämre än vad vi fått se av Sokratis och Luiz hittills?

Svårt att säga, men bekymret med Mustafi, är ju att lagets kollektiva försvarsspel gjorde honom sämre än vad han egentligen var. Både Sokratis och Luiz hannar ju precis i den här typen av svårigheter som Mustafi hamnade, men Mustafi riskbenägenhet gjorde honom till en tacksammare hackkyckling. Mustafi var ändå världsmästare och tysk landslagsman när han kom till oss och ingen kan nu beskylla oss för att ha utvecklat honom som fotbollsspelare. 

Exakt! Eftersom vårt kollektiva försvarsspel är så uselt hamnar spelare under stor press, och då sker lättare misstagen. Det är dags att lägga ner att skylla på enskilda spelare och tro att det är någons fel. Felet är strukturellt. 

trotts våra junior misstag där bak. så väljer jag både luiz och Sokratis före mustafi. Men jag skulle alla dagar i veckan köra mustafi före niles på en kant faktiskt. Men så länge vi envisas med 4 backslinje så tror jag inte att sokratis och luiz är det ultimata. Får hoppas holding får en bra start nu mot bra motstånd. Så det sätts lite press på övriga att prestera. 

Jag tar absolut Luiz och Sokratis före Mustafi. Spela Mustafi som högerback i så fall där han inte gör så stor skada.

Problemet med Mustafi är dels att han hamnar på backen i varannan situation och försvinner ur spelet. Plus att han inte kan hålla sin backposition för fem öre. Han tror att han är en albansk Sergio Ramos men spelar som en ölberusad Pascal Cygan.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för Sral

Hahahaha, en ölberusad Pascal Cygan!!! :-D

Hoppas Bellerin och Tierney är redo att spela snart. Alla problem kommer inte magiskt vara borta då, men de kan spela såväl ytterback som wingback. 

Bild för B-G

Jag vill se holding Chambers ikväll. Alternativt mavropanos.  Båda är tillbaka och behövs desperat fasas in till ligan. 

Twitter @grvdga

Bild för Andreas Näsström
B-G wrote:

Jag vill se holding Chambers ikväll. Alternativt mavropanos.  Båda är tillbaka och behövs desperat fasas in till ligan. 

Ikväll är det finbordet som är dukat. Vi vid barnbordet får vackert vänta tills imorgon ;)