Medlemmar: 3829 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mustafi pratar om sin situation

Mustafi pratar ut om sin situation

fre 20 sep 2019 kl 07:06

Mustafi såg ut att lämna Arsenal i somras. Men blev kvar och fick säsongsdebutera igår efter petning. Nu pratar tysken ut om läget i laget.

Shkodran Mustafi har två år kvar på sitt kontrakt med Arsenal. Men under sommaren pekade allt på att den tyske mittbacken skulle lämna Arsenal. Men ingen klubb nappade - och Mustafi fick istället se sig själv på läktaren, fram tills igår.

Mustafi imponerade många i gårdagens match, när han tillsammans med David Luiz höll nollan i backlinjen. Och vill kämpa sig tillbaka till laget - men även att han är öppen för förslag.

- Om det är möjligt, så är jag redo att ta nästa steg, säger Mustafi till tyska Bildt.

- Min far är min agent och han pratade med klubben. Jag är en Arsenalspelare och har två år kvar på mitt kontrakt.

- Jag har aldrig varit någon som startar ett krig när något inte fungerar som det ska.

Arsenals försvarslinje har inte imponerat i säsongsinledningen. Sokratis och Luiz har stått för en rad misstag som kostat baklängesmål. Men om Mustafi får chansen i ligan igen är oklart.

- Tränaren säger att han ser på mig på samma sätt som alla andra spelare. Det är därför jag spelade idag och så är det med det. 

- Vi får se vad framtiden säger.

Frågor om transfers kom såklart också. Specifikt om en hemflytt till Tyskland.

- Jag säger inte att det inte är en grej som verkar logisk för mig. Jag har en fru och två barn också, så de måste också hålla med. 

- När en tysk klubb visar intresse och det passar mig, då är jag öppen för det.

Kommentarer

Bild för Alberto Hagund

Den här mannen har fått utstå så mycket hat från egna supportrar. Det är rent ut sagt pinsamt. Hoppas gårdagens prestation bäddar för lite självkänsla framöver så han kan vara med och konkurrera om en startplats!

Once you're  a gunner // You'll always be a gunner.

Bild för Mattias Jarnedal

Ja beklagligt, innan det går för långt så behöver tränaren skydda en sån spelare. Men kul för han igår, hoppas givetvis han får tillbaka självförtroende. Han är värd det, avundas ändå hans vilja. Kombinationen huvud/rätt beslut och vilja är däremot vad som behövs. Hoppas han får till det,

Bild för Byarum

Säga vad man vill om Mustafi, men han måste ha ett djävulskt bra psyke för att stå ut med den hat- och skitstorm som 95% av alla fans utsatt honom för. 

Bosse