Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mustafi pratar om sin situation

Mustafi pratar ut om sin situation

fre 20 sep 2019 kl 07:06

Mustafi såg ut att lämna Arsenal i somras. Men blev kvar och fick säsongsdebutera igår efter petning. Nu pratar tysken ut om läget i laget.

Shkodran Mustafi har två år kvar på sitt kontrakt med Arsenal. Men under sommaren pekade allt på att den tyske mittbacken skulle lämna Arsenal. Men ingen klubb nappade - och Mustafi fick istället se sig själv på läktaren, fram tills igår.
Mustafi imponerade många i gårdagens match, när han tillsammans med David Luiz höll nollan i backlinjen. Och vill kämpa sig tillbaka till laget - men även att han är öppen för förslag.
- Om det är möjligt, så är jag redo att ta nästa steg, säger Mustafi till tyska Bildt.
- Min far är min agent och han pratade med klubben. Jag är en Arsenalspelare och har två år kvar på mitt kontrakt.
- Jag har aldrig varit någon som startar ett krig när något inte fungerar som det ska.

Arsenals försvarslinje har inte imponerat i säsongsinledningen. Sokratis och Luiz har stått för en rad misstag som kostat baklängesmål. Men om Mustafi får chansen i ligan igen är oklart.
- Tränaren säger att han ser på mig på samma sätt som alla andra spelare. Det är därför jag spelade idag och så är det med det.
- Vi får se vad framtiden säger.

Frågor om transfers kom såklart också. Specifikt om en hemflytt till Tyskland.
- Jag säger inte att det inte är en grej som verkar logisk för mig. Jag har en fru och två barn också, så de måste också hålla med.
- När en tysk klubb visar intresse och det passar mig, då är jag öppen för det.