Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vinai är nöjd med jobbet Arsenal gjorde på transfermarknaden under sommaren och säger att det inte är troligt att klubben värvar i januari.

Inte troligt att Arsenal värvar i januari

tis 24 sep 2019 kl 12:25

Transfersommaren var hektisk. Det lär bli lugnare i januarifönstret. - Vårt jobb gjordes under sommaren och vi är nöjda med det, säger Vinai Venkatesham.

Arsenal värvade sex spelare under sommaren. Fem köp och ett lån. Bland nyförvärven finns klubbens dyraste inköp någonsin Nicolas Pepe som kostade £72 miljoner att köpa loss från Lille.
I en intervju som Evening Standard tagit del av säger nu Vinai Venkatesham att han förväntar sig ett lugnt januarifönster.
Om inte något oförutsägbart händer.
- När vi ser fram emot januari så får vi se vad som händer. Jag skulle säga att sommarfönstret är det mer strategiska fönstret. I januari behöver du vara mer taktisk. Kanske täcka upp för en skada eller annat krav. Vårt jobb gjordes under sommaren och vi är nöjda med det, säger Venkatesham.

- Vi var väldigt aggressiva under sommarfönstret där vi köpte en rad spelare som vi är väldigt glada för. Övervägande unga spelare som vi tror kan växa och utvecklas hos oss de kommande åren. Vi var väldigt fokuserade under sommaren och köpte några försvarsspelare.