Medlemmar: 5433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Chambers hyllar Luiz för det jobbet har gör i klubben.

"Jag lär mig så mycket av David Luiz"

mån 7 okt 2019 kl 15:07

Calum Chambers har kommit tillbaka starkt efter förra säsongens lån i Fulham. Nu tackar försvaren David Luiz för all den hjälp han fått.

Arsenal slog Bournemouth med 1-0 igår och gick upp på tredje plats i Premier League-tabellen. David Luiz blev matchvinnare när han nickade in segermålet tidigt i den första halvleken.
Den som många tyckte var bäste Arsenalspelare igår var Calum Chambers.
Försvarsspelaren har gjort flera bra matcher inledningsvis den här säsongen.
Nu tackar engelsmannen Luiz för det han bidragit med.
- Han har varit briljant, säger han till Arsenal.com.

- Han har kommit in och ingen har sagt ett ont ord om honom. Han är en av de snällaste jag träffat. Han pratar med en, ger råd och han får en att känna att han alltid ger hela sin uppmärksamhet. Dessutom kommer han med erfarenhet, han har vunnit massa saker som inte jag gjort så jag kan lära mig från honom både på och utanför planen. Det är alltid bra att ha sådana erfarna i laget.

Om gårdagens match, där Arsenal för andra gången höll nollan i ligan, säger Chambers:
- Det var något vi snackade om före matchen, att bygga momentum, speciellt i hemmamatcherna. Våra bortamatcher har varit okej så vi behöver bara jobba vidare. Nu har vi ett par veckor fortsätta att bygga vidare på det som tränaren vill göra. Vi har en riktigt stark trupp med många kvalitetsspelare. Vi ska bara fortsätta att jobba hårt och tro på oss själva så kommer resultaten att komma.