Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno är återigen uttagen i det tyska landslaget.

Elva Arsenalspelare på landslagsuppdrag

tis 8 okt 2019 kl 15:07

Det är landslagsuppehåll. Här är alla Arsenalspelare som ska spela landskamper den kommande veckan.

Granit Xhaka

Det har varit frågetecken för Arsenalkaptenens medverkan i Schweiz kommande EM-kvalmöten med Danmark (12/10) och Irland (15/10) då han ska bli pappa. Xhaka meddelade på Instagram igår att fru Leonita fött en dotter. Det schweiziska förbundet har nu sagt att mittfältaren kommer att ansluta till landslaget på onsdag och ska kunna spela de viktiga kvalmatcherna.

Bernd Leno

Arsenalkeepern är med i den tyska truppen som ska spela mot Argentina (9/10) i en träningslandskamp i Dortmund och sedan EM-kvala mot Estland på bortaplan på söndag.

Lucas Torreira

Uruguay ska spela dubbla träningsmatcher under uppehållet. Torreira är uttagen i truppen. Peru väntar i Montevideo (12/10) och sedan i Lima 16 oktober.

Dani Ceballos

Först väntar Norge på hemmaplan (12/10) sedan kan vi få skymta Dani Ceballos i Stockholm. Spanien möter Sverige borta nästa veckan (15/10). Den förre Arsenalspelaren Santi Cazorla är också med i den spanska truppen.

Nicolas Pepe

Dubbla matcher väntar för Elfenbenskusten. Nicolas Pepe är med i truppen. Först väntar en träningslandskamp mot DR Kongo på söndag 13/10 och sedan kvalmötet till nästa års Afcon mot Niger nästa fredag (18/10).

Pierre-Emerick Aubameyang

Gabon ska spela träningslandskamper mot Burkina Faso och Marocko under uppehållet.

Emiliano Martinez

Argentina ska möta Tyskland och Equador i två träningslandskamper. Martinez är för andra gången uttagen i landslaget.

Joe Willock och Eddie Nketiah

Träningsmatch mot Slovenien och EM-kval mot Österrike väntar för det engelska U21-landslaget. Willock och Nketiah är med. Reiss Nelson fick tacka nej på grund av skada.

Matteo Guendouzi

Trots att han imponerat i Arsenal fick Guendouzi ingen ny chans i det franska A-landslaget. Men U21 blir det för mittfältaren. Azerbajdzjan och Slovaken väntar den kommande veckan.

Sead Kolasinac

Finland och Grekland står på programmet i EM-kvalet för Bosnien & Herzegovina. Kolasinac ska vara med. Matcherna spelas 12:e och 15:e oktober.