Medlemmar: 6534 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det Turkiet för Özil i januari?

Fenerbahce vill låna Özil i januari

tor 10 okt 2019 kl 13:05

Det har varit aktuellt tidigare. Nu är det dags igen. Fenerbahce sägs jobba för att försöka låna in Mesut Özil i januari.

Mesut Özil har hamnat i Unai Emerys frysbox. Mittfältaren har varit petad i de tre senaste matcherna och nu snackas det alltmer om att 30-åringen är på väg bort från Arsenal.
Mirror skriver att Özil kan ha spelat sin sista match för klubben och att det jobbas på att bli av med den forne världsmästaren i januari.

Rapporter från Turkiet säger att Fenerbahce med sportchef Damien Comolli och president Ali Koc har inlett samtal med Arsenal om att låna Özil efter nyår när transferfönstret öppnar igen.
Arsenal sägs vara beredda att betala en del av lönen för att bli med Özil.
Den är på £350 000 i veckan ...

Kommentarer

Bild för Ulf Henningsson

Synd på en bra spelare. Hade han bara jobbat hårdare på plan(men det har han aldrig gjort)hade han passat in perfekt. Spelsinne som få. 

Bild för Sral

Låna ut nu och sen får vi väl se om Emery är kvar efter säsongen. 

Bild för Byarum

Måtte det stämma. Låna ut honom och betala halva lönen, så kanske "restvärdet" inte devalveras för mycket. Med en ny tränare till nästa säsong, kanske han kan komma tillbaka och om Emery är kvar, kanske vi kan få några fler pund för honom vid en försäljning. Med nuvarande coach är han rökt i laget, men likväl en av våra kaptener. Logik? Någon? 

Bosse

Bild för Dan Grossmann

Hellre låna ut Emery än Özil.

Tycker Özil har missköts av klubben.

Bild för Ola Svärd

Tyvärr tyvärr vore ju en utlåning kanske det bästa. Han är ju djupt nerbäddad i frysboxen med en lön som givetvis är alldeles för hög. Trist på alla sätt.

Såg honom live mot Leicester förra säsongen och då var det så magiskt att man fick tårar i ögonen, den touchen, löpningarna med boll och blicken. Tack Wenger för den värvningen och att man fått möjlighet se honom i vår tröja.

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för Joacim Nyberg

Jag tycker özil e en flopp om man ser till det stora hela! Enstaka bra matcher här o där men allt som oftast osynlig när det väl gäller. Så som du ser det Ola tänkte jag när han värvades men satan så besviken jag vart med honom. Se till o bli av med både haN och emery till nästa säsong nu