Medlemmar: 6550 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sanllehi snackar om läget mellan Emery och Özil.

"Han behöver bidra hela tiden"

fre 11 okt 2019 kl 16:43

Mesut Özil har varit petad i tre raka matcher. Igår snackade Raul Sanllehi om situationen.

142 minuters spel. Det är allt Mesut Özil fått i starten av den här säsongen. Unai Emery har tydligt deklarerat att han hellre spelar andra och i de tre senaste matcherna har mittfältaren ens varit med på bänken.
Igår kväll höll Arsenal ett fan's forum.
Där var Raul Sanllehi och snackade.
Då kom Mesut Özils situation på tal och där sade Sanllehi:

"Unai har många andra bra spelare i laget också och han har alltid följt samma policy som är att inte göra några skillnader, att spela med de som jobbar hårt på träningen och att belöna insatsen med speltid.
Det är inget emot Mesut och jag hoppas vi får se mycket mer av honom i de kommande matcherna för det är ingen som ifrågasätter hans kvaliteter. Men han måste bidra hela tiden. Det är vad Unai förväntar sig från honom.
Det är inte det att han inte jobbar bra nog, men det finns andra som förtjänar mer speltid. Unai kan inte behandla honom annorlunda jämfört med de andra spelarna. Ni kanske har läst in det så att Unai har satt upp ett hinder, men det är inte alls vad som har hänt".