Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny ser ut att permanent vara påväg bort från Arsenal

AC Milan jagar Elneny

ons 16 okt 2019 kl 12:04

Petad av Emery och utlånad till Besiktas. Utvisad i första matchen och hamnat på dålig fot med styrelse och tränare - men nu verkar det finnas en utväg för Elneny.

Det var många som trodde att Elneny skulle lämna Arsenal i somras. Så blev det också, men endast på lån till turkiska Besiktas. Men det gick inte riktigt som planerat för mittfältaren när han redan i första matchen blev utvisad och avstängd i tre matcher. Enligt turkisk media ska även Elneny ha problem med styrelsen och delar av tränarstaben i Besiktas.

Men nu ryktas det om en ljusare framtid för egyptiern. AC Milan ska vara redo att värva mittfältaren i januarifönstret. En övergång ska enligt rykten beöhva ligga på £13m för att Arsenal ska överväga det - enligt Mirror.