Medlemmar: 3917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Mesut Özil på planen snart igen?

Emery: "Han blir bättre och bättre"

lör 19 okt 2019 kl 13:31

Petade i de tre senaste matcherna. Men Unai Emery säger att Mesut Özil blir bättre och bättre och närmar sig spel igen.

Det har inte varit Mesut Özils höst. Efter en helt okej försäsong hände rånförsöket där han och Sead Kolasinac attackerades av knivbeväpnade män på moped.
I de senaste matcherna har mittfältaren inte ens fått varit med på bänken.
I en lång intervju med The Athletic pratade 31-åringen om situationen.
På gårdagens presskonferens inför omstarten mot Sheffield United snackade Unai Emery om Özil.

- Den här säsongen har startat på ett tufft sätt för honom. Under försäsongen tränade han bra och spelade matcher, men sen kom problemen med Sead (attacken) och det stannade av. Efter det så var han sjuk i en vecka och tappade massor med träning. Men under de senaste två, tre veckorna har det blivit bättre och bättre på träningen och jag tror att han känner sig bra.
- Jag lovade honom inte att få spela för jag vill säkerställa att han var redo på träning, att ge oss den där känslan på träning att han kan spela. Min plan är att använda alla spelare och han är en i truppen. Han har stora kvaliteter, som vi kommer behöva i kommande matcher. Jag är nöjd över att han blir bättre och bättre varje dag på träning. Han är en spelare till i truppen.