Medlemmar: 6360 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Joe Willock får chansen från start.

Här är kvällens startelva

mån 21 okt 2019 kl 20:06

Sheffield United borta. Unai Emery gör bara en ändring sen senaste matchen.

Bytet som Emery gör är att Joe Willock startar istället för Dani Ceballos. I övrigt samma elva som mot Bournemouth för två veckor sedan.
Mesut Özil är inte med i truppen.
Men Alex Lacazette är tillbaka.

Här är kvällens elva:
Leno
Chambers, Luiz, Sokratis, Kolasinac
Xhaka, Guendouzi, Willock
Saka, Aubameyang, Pepe

Bänken: Martinez, Holding, Tierney, Ceballos, Torreira, Martinelli, Lacazette

Kommentarer

Bild för Marcus Szabo

Kollar på matchen nu - 30 minuter in och vi är inte med i matchen för fem öre. Samtliga passar går bakåt och ingen vilja syns i försvar. Uselt just nu. Otroligt dålig inställning i vårat lag.

Bild för Ulf Henningsson

Var är farten,rörelsen utan boll? Spela snabbare,jobba tillsammans och in med Lacazette inom 10 min och Zeballos och Torreira när vi leder med 2-1

Bild för Tommy

Jag har varit försiktigt optimistisk till Emery fram till nu. Visst kanske försvaret blir bättre när alla spelare är på plats osv men vi saknar ju spelidé!! Jag är ledsen men kortpassningar från målbur till målbur är inte en spelidé och att låta alla lag (även de sämsta i ligan) sätta hög press på oss medan vi inte pressar alls fungerar bevisligen inte.

Bild för Ulf Henningsson

Byt ut tränaren han är sämre än kass.Tycker det är enbart pinsamt att se 

Bild för Fredrik Opdahl

Kanon! blir fasen tårögd, så vackert...

Bild för Martin Jonsson

Jag är gråtfärdig finner inga ord..

Bild för Joffe Auba

Sparka Emery, pensionera Dean o skrota VAR (om man ändå skiter i att använda det)

Invincibles!!

Bild för Ulf Henningsson

Detta var nig en av dom sämsta matcherna laget har gjort i år. Startar dom i matcherna tror dom att det räcker med det. Hade 2 -3 skott mot mål,5-6 hörnor som stannar vid deras första gubbe,eller så spelar dom en kort och så blir det ingenting av det. Tror inte spelarna har förtroende för tränaren. Låt Ljungberg ta över redan nu. 

Bild för Joacim Nyberg

emery måste vara ligans sämsta coach! Tål inte se han mer! Usch va dåliga vi va idag ingen spelidé ingenting 

Bild för Ulf Henningsson

Håller med dig till 100%. Fast i dag var vi ännu sämre. Var fanns Auba? Pepe kan bara använda sin vänsterfot. Inspelet skall han bara sätta högern till så blir det mål. 

Bild för Ulf Henningsson

Alla experter sa att han var en grym matchcoach. När skall han visa det.Gör bytena tidigare. Idag skulle han gjort det redan i halvlek. Måste sätta ner foten och visa att gör man inte jobbet spelar man inte. Oavsett vad dom får i lönekuvertet. 

Bild för Marcus Szabo

Unai startar utan Ceballos som varit klockren i princip varje match hittills. Jag börjar ju bli jävligt skeptisk om Unai har det som krävs. Han verkar famla i mörkret med alla nya elvor och konstiga byten men framförallt att vi inte har någon tydlig spelidé. Det är ju bara duttande runt i backlinjen. Jag såg inte en enda genomskärare eller långboll till våran världsklasspelare i Aubameyang. Det är fan skandal.

Att han gett kaptensbindeln till Xhaka måste vara något skämt. Xhaka är inte bra och kommer definitivt aldrig bli bättre tyvärr. Han är däremot ett typexempel på hur man inte ska göra i defensiven med alla straffar, errors-leading-to-goal, gula och röda kort han dragit på sig.

Bild för Fredrik Opdahl

Håller med! vad är det hos xhaka som får emery att gå igång? för han är ju verkligen inte kaptensmaterial

Bild för Pelle

Seriöst, vart får ni ”alla nya startelvor” från?

Jämfört med förra PL var det alltså enbart Willock som startade framför Ceballos. En Willock som gjorde det bra i EL och vilat/tränat under upållemotesom spelat två tuffa matcher och kan behöva vila en halvlek.

Jag gillar heller inte vår starelva så ofta, men så annorlunda mot förra var det inte.

If it's too strong, then you're too weak!