Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tierney och Martinelli firar Arsenals kvittering mot Vitoria.

Tierney: "Jag har kommit en bit på väg"

fre 25 okt 2019 kl 17:19

Tredje matchen från start igår. Kieran Tierney säger att han sakta men säkert tar sig tillbaka efter skadan.

Kieran Tierney gjorde sin första Arsenalmatch mot Nottingham Forest i Ligacupen. Efter det har det blivit två hela Europa League-matcher för det skotska nyförvärvet.
Igår mot Vitoria de Guimaraes.
- Den blir blir bättre och bättre. Det var min andra 90-minutersmatch på fem-sex månader. Jag har kommit en bra bit på väg mot där jag var. Men jag har en bit kvar, säger han.

Arsenal vände underläge till seger 3-2. Tierney var med och spelade fram till Gabriel Martinellis 1-1-mål.
Sen hyllade han den brasilianske ynglingen.
- Jag älskar att spela med "Gabi", även på träning. Men jag hatar att ha honom som motståndare. Han är en väldigt bra spelare. Ni ser hur klinisk han är framför mål. Han är bra på allt, det finns inget dåligt att säga om Gabi. Han har allt.

Men det var Nicolas Pepe som stal showen igår kväll. Inbytt med kvarten kvart. Och hjälte när matchen var över tack vare två superba frisparksmål.
- Det visar bara vilken speciell spelare han är. I lägen som de kan han skapa magi. Det var vad vi behövde, säger Tierney till Arsenal.com.
- Det kommer vara grymt för honom. Det är tufft att komma hit och komma igång. Det är en jättestor klubb och en jättestor liga. Men han förtjänar det för han jobbar hårt varje dag.