Medlemmar: 3951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emery fick inte vinna på Anfield. Liverpool vann den målrika matchen på straffar.

Emery: "Det var en galen match"

tor 31 okt 2019 kl 00:58

Arsenal lyckades inte knyta ihop säcken och gå vidare i Ligacupen. Liverpool vann på straffar.

Liverpool tog ledningen, men sen var Arsenal i förarsätet målmässigt ända till slutet av matchen. Det var 1-3, 2-4 och 4-5 i den målgalna Ligacupmatchen. Men med bara minuten kvar av stopptiden kvitterade hemmalaget.
Och gick sedan vidare efter straffsparksläggning.
Dani Ceballos var den enda som missade.

När Unai Emery mötte pressen efter matchen sade han:
- Det var en galen match. Fantastisk för supportrarna, för oss och för alla. Jag tror fansen gillade fotbollen. Vi spelade bra i första halvlek. Det var en bra insats generellt. Vi kan prata om taktiska defensiva moment, men framåt, fem mål. Men vi kan inte vara 100 procent glada även om vi hade vunnit. Vi var väldigt nära att vinna, sen kvitterade de sent och när det blir straffar är det 50/50. Vi är besvikna över hur det slutade och defensivt för vi släppte in fem mål. Men det finns mycket positivt som är bra för framtiden.