Medlemmar: 6150 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bendtner blir med bok. Den kommer nästa vecka på danska.

Bendtner släpper självbiografi

fre 1 nov 2019 kl 12:50

Nicklas Bendtner har troligen en och annan story att berätta. Förhoppningsvis har dansken med dem i sin självbiografi som är på gång.

47 mål blev det för Nicklas Bendtner under sina år i Arsenal. Men den danske anfallaren lyckades aldrig hålla sig var på toppen. Hans fotbollsresa har gått via utlåningar till permanent spel i lag som Rosenborg och nu i FC Köpenhamn.
I helgen nätade han i cupen när FCK slog Nordsjälland med 4-1.
Men i Arsenalvärlden är 31-åringen just nu mest aktuell för att han är på gång med sin självbiografi.

Boken, som heter "Begge sider" lanseras på danska i början på nästa vecka. The Guardian publicerar idag utdrag ur boken. Där berättar Bendtner om hur han bråkade med Thierry Henry på en träning, hur han gömde sig på en toalett på Colney för att slippa gå i skolan och att Liam Brady var nära att riva hans kontrakt under akademitiden i klubben.
Ni kan läsa det hela här.