Medlemmar: 6534 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba är fortsatt i topp i interna ligan även en svag oktobermånad.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

lör 2 nov 2019 kl 12:55

Hur kunde det gå så här illa? Efter en ganska pigg start i ligan så föll verkligen allt.

Var det dom panikartade värvningarna som gjorde det? Den ständiga bytandet av startelvan? Eller var det bara så att laget är obalanserat och inte alls fit for purpose? Och jag talar såklart om dom tidigare så stolta Jönsoborgs AIS, mitt fantasy-lag som jag misstänker att ni alla håller lite smått på. När oktober är färdigspelat så parkerar jag just nu på 734:e plats! Känn på den!

Lyckligtvis är Arsenal inte riktigt lika dåliga även om resultaten i ligan i oktober lämnade en del att önska. När vi nu kliver in i vad vi ofta benämnt som ”Nightmare november” så gör vi det med lite mindre stuts i stegen än vanligt, men med ett inte omöjligt program av matcher kan vi sitta här om en månad och vara på väg upp igen.

Bästa fantasy-spelare i oktober var Robin Lindberg och hans Pukki Blinders som lyckades kamma in 187 poäng, tvåa kom Jimmy BGIF med 179 poäng och The Wolverine Blues en poäng bakom det på tredje plats med 178 poäng.

I totalställningen så har vi Måns Riessers Misse FC på förstaplatsen med 638 poäng, tvåa ligger The Wolverine Blues med 616 poäng och Metallurg Råsunda kniper tredjeplatsen med 604 poäng.

I spelarnas poängliga så har Jamie Vardy klättrat upp på föstaplatsen, med den målform Leicester-spelaren har så är det inte konstigt att Leicester ligger där dom ligger i tabellen, se upp för Brendan Rodgers mannar under vintern säger jag. Kevin De Bruyne ligger tvåa med Sadio Mané och Raheem Sterling delandes på tredjeplatsen.

Bland Arsenal-spelarna så har Pierre-Emerick Aubameyang ramlat ned till niondeplatsen i totalen, men han behåller en reletivt trygg ledning internt ned till näst bästa poänggörare Nicolas Pepe medans Bernt Leno och David Luiz delar på tredjeplatsen.

Vi får hoppas att både Arsenal och mitt Jönsoborgs AIS tar sig i kragen i november, och stort lycka till i poängplockandet!