Medlemmar: 3252 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Unai Emery har ett skadefritt lag att välja mellan inför matchen i morgon.

Skadefritt i Arsenal

tis 5 nov 2019 kl 13:06

Om grisar lärt sig flyga eller helvetet frusit till is låter jag vara osagt, men enligt klubbens hemsida finns just nu inte en enda spelare på skadelistan.

Det är Arsenal.com som rapporterar att klubben just nu inte har en enda spelare från A-laget på skadelista. Efter lördagens match mot Wolves är det inga nya skador som har rapporterats och med Reiss Nelson på planen för U-23 under fredagen betyder det att vi just nu inte har en enda spelare på skadelistan.

Laget reser till Portugal under eftermiddagen för att möta Vitoria Guimaraes i Europa League under onsdagseftermiddagen (med den något skeva avsparkstiden 16.50 svensk tid) och utan en enda spelare på skadelistan är det Unai Emery som får ögonen på sig. Det är alltså fritt fram för spanjoren att välja vilka spelare han vill.

Sannolikt kommer vi ändå få se en rotation i startelvan från matchen mot Wolves, med tanke på att vi redan på lördag möter Leicester (just nu på en tredjeplats) i en viktig match när det gäller kampen om Champions League-fotboll nästa säsong.

Kommentarer

Bild för Andreas Näsström

Wow vad viktig Leicester-matchen kan bli! 

Skönt att det finns en hel trupp att välja på. Uppryckning i de defensiva regionerna krävs. Det känns väl lämpligt att Holding och Mustafi får förnyat förtroende till EL imorgon. Lämpligen flankerade av Kolasinac på ena sidan och på andra kanten Chambers eller Maitland Niles. Förutsatt att Bellerin är tänkt att få återkomma till PL till helgen, annars får han gärna spela EL

Bild för Sral

Jag brukar tänka att en enskild match när säsongen fortfarande är ganska ny aldrig kan vara så himla viktig, men nu...fan, om vi förlorar har vi alltså 9 (!!) poäng upp till topp 4? Helt sanslöst. 

Vi har kanske inga skador, men det finns ju andra problem. Xhaka vars status är osäker just nu, samma med Özil osv. 

Bild för Ulf Henningsson

Bra att alla är friska. Kan sedan vår tränare plocka ut dom bästa i dessa 2 viktiga matcher( mycket för hans egen skull) och komma ut med 2 vinster är det ok. Blir det 2 förluster SKALL han bort. Har inte blivit vad alla trodde med laget och spelet. Missnöjd med hans taktiska kunnande. 

Bild för Joacim Nyberg

Helt sjukt tror knappt aldrig jag vart med om att vi inte har några skador. men känner mig oerhört bitter just nu oavsett skador elle ej! Klubben e  gungning just nu och nått måste ske! I min mening har emery gjort sitt oavsett resultat mot Leicester.. vi får se vad som händer men det e ororväckande som du nämner sral att om vi förlorar så e vi 9 poäng bakom.. helt sjukt säsongen känns redan Hopplös men hoppas på ett under så man kan få lite hopp tebax

Bild för Pelle
Sral wrote:

Jag brukar tänka att en enskild match när säsongen fortfarande är ganska ny aldrig kan vara så himla viktig, men nu...fan, om vi förlorar har vi alltså 9 (!!) poäng upp till topp 4? Helt sanslöst. 

Vi har kanske inga skador, men det finns ju andra problem. Xhaka vars status är osäker just nu, samma med Özil osv. 

Beror förvisso hur det går för Chelsea och även City men logiskt sett är vi 9 pinnar bakom top4 vid förlust på lördag.

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Sral

Vilka möter Chelsea? De går verkligen som tåget just nu. Tänk att vi förut gnällde om vi hade för stort avstånd till ligaledaren, nu kan det vara ett stort gap upp till ligafyran. 

Bild för Ulf Dejehed

Chelsea möter CP hemma

Bild för Roger Thörnroth

Visst, det är 6 poäng upp till 4:de plats - men å andra sidan är det bara 4 ner till 13:de. Det är fler än Arsenal som vill klättra.

Kommer ni ihåg åren då vi mest pratade om topp 2. Sedan blev det topp 4 och senaste åren om topp 6. Standarden på ligans lag blir bättre och bättre.