Medlemmar: 3953 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Unai Emery har ett skadefritt lag att välja mellan inför matchen i morgon.

Skadefritt i Arsenal

tis 5 nov 2019 kl 13:06

Om grisar lärt sig flyga eller helvetet frusit till is låter jag vara osagt, men enligt klubbens hemsida finns just nu inte en enda spelare på skadelistan.

Det är Arsenal.com som rapporterar att klubben just nu inte har en enda spelare från A-laget på skadelista. Efter lördagens match mot Wolves är det inga nya skador som har rapporterats och med Reiss Nelson på planen för U-23 under fredagen betyder det att vi just nu inte har en enda spelare på skadelistan.

Laget reser till Portugal under eftermiddagen för att möta Vitoria Guimaraes i Europa League under onsdagseftermiddagen (med den något skeva avsparkstiden 16.50 svensk tid) och utan en enda spelare på skadelistan är det Unai Emery som får ögonen på sig. Det är alltså fritt fram för spanjoren att välja vilka spelare han vill.

Sannolikt kommer vi ändå få se en rotation i startelvan från matchen mot Wolves, med tanke på att vi redan på lördag möter Leicester (just nu på en tredjeplats) i en viktig match när det gäller kampen om Champions League-fotboll nästa säsong.