Medlemmar: 7265 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Wenger ta över Bayern München?

Wenger favorit att ta över Bayern München

ons 6 nov 2019 kl 12:28

Den tyska storklubben är på jakt efter en ny tränare och enligt rapporter i tysk och engelsk media är det Arsene Wenger som seglat upp som favorit till jobbet efter att Ralf Rangnick dragit sig ur.

Bayern München har inlett säsongen svagt i Bundesliga och i söndags fattade man beslutet att sparka tränaren Niko Kovac. Deär nu på jakt efter en tränare som kan ta över klubben under resten av säsongen samtidigt som man letar efter en mer permant lösning till nästa säsongsstart.

Arsene Wenger och Ralf Rangnick har rapporterats stå högst upp på listan för den tyska storklubben och efter att Rangnicks agent sagt att han inte är intresserad av jobbet är nu fransmannen ensam favorit.

Enligt rapporter i bland annat Guardian förväntas Bayern München ta kontakt med Wenger under veckan för att inleda förhandlingar. Wenger själv ska ha uppgett till BeIN Sport nyligen att han skulle vara intresserad av jobbet ifall han fick frågan.

Rapporterna säger att Wenger i sådana fall skulle vara en interimlösning för resten av säsongen medan klubben arbetar vidare med mer långsiktiga lösningar som exempelvis Erik ten Hag i Ajax eller Tomas Tuchel i PSG.