Medlemmar: 3916 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Unai Emery fick inte se sitt Arsenal hålla ledningen matchen ut.

Arsenal tappade ledningen - igen

ons 6 nov 2019 kl 19:01

Arsenal har förtvivlat svårt att försvara överlägen i matcherna just nu. Mot Vitoria var laget på väg mot en efterlängtad seger men släppte in mål på övertid - och tappade ledningen för fjärde matchen i rad.

Första halvlek
Arsenals spel i den första halvleken stack inte ut nämnvärt kvalitetsmässigt från det vi har sett den senaste tiden. Visserligen hade Unai Emery vaskat om i formationen och ställde upp med en trebackslinje bestående av Sokratis, Holding och Mustafi medan Tierney och Maitland-Niles tog plats som wingbacks.

Det var tunnsått med målchanser för Arsenals del. Maitland-Niles hade en tidig möjlighet att hitta Saka framför mål, men bollen gick inte fram till 18-åringen. Det var snarare hemmalaget som skapade de farliga chanserna. Pepe - alltså inte Arsenalvarianten, utan Vitorias upplaga - sköt ett gediget skott som Martinez inte nådde. Bollen gick dock i virket och ut. Portugiserna hade ytterligare farliga chanser men Martinez räddade såväl Edwards rappa skott som Tapsobas skarvnick.

Arsenal hade förtvivlat svårt att komma igenom Vitorias försvar. Holding var uppe och nickade ett inlägg över och Pepe - Arsenals alltså - sköt en frispark just före halvtid utanför.

Andra halvlek
Den andra halvleken inleddes med mer intetsägande spel. Arsenal fortsatte gnugga på, men fick inte fram bollen framför mål och målchanserna lyste med sin frånvaro. Först efter en dryg kvart var det nära då Mustafi nådde högst på ännu en fin hörna från Pepe, men bollen smet några decimeter ovanför ribban.

Matchen präglades av ofokuserat spel från båda laget i det svårspelade regnovädret. Felpass var mer regel än undantag. Arsenal lyckades inte producera ett enda skott på mål förrän i den 80:e minuten. Då gick bollen också i mål. Pepe slog en mycket fin frispark som Mustafi nådde högst på och behärskat nickade förbi hemmamålvakten.

Efter målet såg Arsenal ut att kontrollera matchen, men kunde trots det inte hålla tätt. Edwrads kom runt på högerkanten och slog in bollen framför mål där Martinez inte riktigt fick iväg den. Efter en rörig situation cykelsparkade Duarte in kvitteringen i 90:e minuten. Hemmalaget hade därefter två riktigt bra chanser att vinna matchen, men bollarna smet utanför. Arsenal kom i slutändan undan med ett nödrop.

Tre tankar om matchen
Ny ledning - nya tappade poäng
Det börjar bli smått parodiskt. Arsenal verkar inte klara av att hålla hålla en ledning matchen ut. Det är fjärde matchen i rad som The Gunners har ledningen, men ändå inte klarar av att vinna. Om det är taktiskt eller mentalt vet jag inte - men detta är ett oroväckande problem som växer sig allt större. Spelarna måste lära sig stänga matcherna och klara av att försvara en ledning. Just nu verkar det vara en oöverstiglig uppgift.

När de individuella prestationerna blir ett systemfel
Arsenal under Arsene Wenger beskylldes ofta för att vara ett lag utan ett fungerande spelsystem under fransmannens sista år i klubben. Detta har inte förändrats särskilt mycket under Unai Emery. Idag var det återigen smärtsamt tydligt att Arsenal helt förlitade sig på att det var en individuell prestation som skulle avgöra, men när varken Martinelli eller Pepe lyckades med det fanns ingen plan B. Tur då att Mustafi - av alla spelare - kunde rädda Arsenal med sin välplacerade nick. Dessvärre räckte det inte till seger.

Rädslan att förlora större än viljan att vinna
Att Unai Emery är pressad behöver man inte vara idrottspsykolog för att räkna ut. Om inte annat var det oväntat starka trupp han tog ut till den här matchen ett tecken på det. Det här var en match som Arsenal bara borde kunna spela av med ett reservlag, men nu fanns flera normala startspelare med i elvan. Spelare som kanske hade mått bättre av att vila för att hållas fräscha till sexpoängsmatchen mot Leicester på lördag. Men så långt kanske inte en spanjor som är rädd att förlora jobbet tänker.

Spelarbetyg
26. Emiliano Martinez 5
Gjorde några riktigt bra räddningar i första halvlek. Tveksamt ingripande vid kvitteringen, där borde han kunna vara mer beslutsam i förstaläget.

20. Shkodran Mustafi 5
Drog på sig några onödiga frisparkar och stod för några konstiga beslut. Emellanåt stack han emellan med hyfsat försvarsspel. Var sig själv med andra ord. Fint nickmål.

5. Sokratis Papastathopoulos 6
Resolut i brytningarna. Kanske inte den mest inspirerande insatsen av greken, men vem kan klandra honom för det i en novemberregnig intetsägande match som denna?

16. Rob Holding 5
Lagkapten i den numera decimerade kaptensgruppens frånvaro. Stabil utan att glänsa.

3. Kieran Tierney 4
Stabil bakåt, men spelade ingen stor roll framåt. Som wingback behöver man bidra mer i offensiven.

28. Joe Willock 5
Kämpade på mittfältet utan att få så mycket uträttat. Fick inte riktigt fart på passningsspelet offensivt.

8. Dani Ceballos 4
Ingen bra dag på jobbet. Slog bort en hel del passningar och lyckades inte med sina dribblingar i någon större utsträckning. Utgick med någon form av bristning.

15. Ainsley Maitland-Niles 4
Valpig och nonchalant emellanåt, vilket är egenskaper han behöver slipa bort. Borde utnyttja sin snabbhet mer, för när han gjorde det såg det ut som att det kunde bli farligt.

77. Bukayo Saka 5
Hade en del fina intentioner, men lyckades inte få till det fullt ut. Antingen var inte medspelarna med på hans aktioner eller så studsade inte bollarna hans väg.

19. Nicolas Pepe 5
Har fortsatt svårt att få till det framför mål, men han visar på nytt att han är ett giftigt vapen på fasta situationer.

35. Gabriel Martinelli 4
Svag insats jämfört med vad han har presterat tidigare. Glimtade till i första halvlek, men försvann i andra.

Inhoppare:
29. Matteo Guendouzi 5
Kom in och rev och slet som han brukar. Det var ungefär allt han gjorde.

9. Alexandre Lacazette 4
Fullständigt intetsägande inhopp.

11. Lucas Torreira
Spelade för kort tid för att betygsättas.

Kommentarer

Bild för Daniel Fridsäll

Den här säsongen är fan sämre än förra :-(

Bild för Rolf Gustafsson

Jag vet inte hur han tänker Unai det är ingen fart längre mycket onödigt sidledes spel i uppfasen .Han är absolut inte rätt man för Arsenal 

Bild för ChristerLagerqvist

Det blir ju inget tempo när man spelar till en som står still och väntar på bollen. Om alla sprang så borde väl någon passning hitta en spelare i farten utan att det är en lång boll som hamnar hos målvakten. 

FACup final 1979 Arsenal-Manchester U 3-2

Bild för Fredrik Opdahl

Gör ingenting, han får kicken på lördag efter storförlusten :)

Bild för Jonas S

Under Wenger var det under en eller kanske två perioder varje säsong som det kändes som det skulle fallera fullständigt. Men varje gång lyckades han vända trenden någolunda och ta några viktiga poäng mot enklare motstånd och få oss upp över vattenytan igen. Det var Wengers styrka under Emirates-eran.

Vi kom in i en sådan period under slutet av förra säsongen. Men det har hållit i sig sedan dess. Emery har inte varit kapabel att få styr på laget igen, eller ens lyckats vända trenden. Det ser till och med värre ut idag.

Jag hoppas Leicester-matchen blir hans sista på Arsenal-bänken. Nu handlar det bara om att rädda fallet. För annars kommer vi få se det här laget sjunka som en sten genom tabellen.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för setras

Återigen ändrar han spelsystem till 3-4-3, vilket den här truppen bevisligen inte klarar av att spela. Varför inte köra 4231 eller 433? 

Galet less på Emerys inkonsekventa tänk och uppenbara brist på matchcoachning, han måste bort nu. Spelarna ska absolut prestera bättre men det är han som ska få dom att göra det. 

twitter: @theeriknicklas

Bild för Patric Johansson

Varför inte gå tillbaka till 4-4-2??

Supporter sedan 1983! 

Bild för Andreas Näsström

Vi kan inte föra en match och bygga bakifrån på Sokratis, Holding, Mustafi. Vi tappar på mittfältet och har backar som inte har kvalitet att spela förbi det. När vi har bollen dvs

Bild för Jonas Eriksson

Jag vill ju att vi SKA spela med en trebacks linje. Men om ingen vet vad man ska göra så spelar det ju ingen roll vilken uppställning vi ska använda. vi ser ut som yra höns vad vi än spelar. 

 

Bild för daddy dj

Suck! 

Bild för Daniel Fridsäll

Kolla på ex. Liverpool! Spela med samma lag hela tiden. Ändra inte uppställning inför varje match. Varför spelade ex inte Pepe förra matchen ?

Bild för Patrik Karlsson 2

Det skulle ju bli så mycket bättre om man plockade bort Xhaka, har ju blivit sämre speciellt på mitten. Ingen som håller ihop det alls, mot Wolves var det ju bedrövligt. Med det materialet vi har nu är han en given startspelare om man bortser från incidenten. Betydligt bättre i "hela tiden spelet", intiligentare och högre lägsta nivå än de andra mittfältarna.

Bild för Christer Åhsman

Varför ska ledningen vänta in en eventuell förlust mot Leicester innan de byter tränare, även om Arsenal skulle vinna på lördag är det inget som vänder det sjunkande skeppet, Emery har tappat kontrollen i Arsenal. Spelarna ser vilsna ut, Emery har inte fått med sig spelarna, de kämpar inte för klubbmärket, supportrarna eller för sin tränare, det ansvaret ligger på Emery.

Vidar 1933

Bild för Joacim Nyberg

Kan ju bero patrik på att den andra sittande mittfältaren vi har spelar emery som en offensiv mittfältare.. vi e Lika kassa nu som vi va när xhaka spela 

Bild för Ulf Henningsson

Håller med omvad ni skriver. Tycker som Patrik,spela 4-4-2 eller 4-3-1-2. Allt måste gå fortare när man gör något. Ser ut som om spelarna gör lite som dom själva vill. Att dom inte litar på eller har något förtroende för tränaren. Han måste bort,även om vi vinner på lördag

Bild för Roger Thörnroth

En tanke... det är "bara" 6 poäng upp till 4:de plats - men å andra sidan är det bara 4 poäng ner till 13:de. Det är fler  lag än Arsenal som vill klättra.

Kommer ni ihåg åren då vi mest pratade om topp 2. Sedan blev det topp 4 och senaste åren om topp 6. Standarden på ligans lag blir bättre och bättre.

Bild för Joffe Auba

osannolikt att vi vinner på lördag. Sannolikt att det är Emerys sista match.

Invincibles!!

Bild för Andy Man

Jag är absolut för att Emerys tid i klubben börjar närma sig slutet, har även svårt att se att vi skall kunna slå Leicester borta på lördag. Men om vi nu säger att Emery får kicken - vem skall då ta över istället? Vem kan vända på detta direkt? för det är ju det som kommer att krävas, att den som tar över kan få laget att prestera omgående för vi måste nå en topp 4-placering i år. 

Personligen så hade jag gärna sett att Arteta tog över, jag tror att han har tillräcklig pondus för att kunna hantera våra bästa spelare, han har gått bredvid Guardiola under flertalet säsonger nu och den erfarenheten är ju dyrbar. Dock har han ju ingen erfarenhet att agera manager, men det får han växa in i.  

Vad tycker ni? 

Bild för Vicious

Det bästa långsiktigt sett är att det blir förnedring på lördag. Tänk Leicesters match mot Southampton för någon helg sedan typ. Då är spanjoren väck. Det värsta som kan hända är att vi gör en halvhyfsad insats och får med oss ett kryss typ. Då får sopan säkert fortsätta. Förnedring så att det händer saker, tack.

#AllIn

Bild för Fredde

Ny match, ny formation.. Där andra tränare byter spelare hej vilt (det gör han också) när de är desperata så byter Emery även formation och ingen vet var de ska vara på planen. 

You win some, you draw some

Bild för Markus Malkén

Alltså jag vill ju ha Diego Simione från Atlhetico Madrid. Vill se hur Arsenal pressar och springer sönder motståndarna.

 

Bild för Sral

Fy fan. Hoppas ALDRIG på att Arsenal ska förlora. Då har man hamnat snett som supporter, i mina ögon. 

Bild för Sral
Andy Man wrote:

Jag är absolut för att Emerys tid i klubben börjar närma sig slutet, har även svårt att se att vi skall kunna slå Leicester borta på lördag. Men om vi nu säger att Emery får kicken - vem skall då ta över istället? Vem kan vända på detta direkt? för det är ju det som kommer att krävas, att den som tar över kan få laget att prestera omgående för vi måste nå en topp 4-placering i år. 

Personligen så hade jag gärna sett att Arteta tog över, jag tror att han har tillräcklig pondus för att kunna hantera våra bästa spelare, han har gått bredvid Guardiola under flertalet säsonger nu och den erfarenheten är ju dyrbar. Dock har han ju ingen erfarenhet att agera manager, men det får han växa in i.  

Vad tycker ni? 

Håller med dig i mycket. Det är inte en lätt uppgift att få det hör på rätt köl, finns ingen garanti att en ny tränare är en quick fix för det. Man kan ju se ibland att en förbättrad stämning på kort sikt kan ge bra resultat, se på hur bra det gick i början för United när Solskjaer tog över, men nu ser vi ju att problemen är större än så. 

Ja, för mig ser jag gärna Arteta, Ljungberg eller Eddie Howe. De känns någorlunda realistiska också. 

Bild för George Adams
Andy Man wrote:

Jag är absolut för att Emerys tid i klubben börjar närma sig slutet, har även svårt att se att vi skall kunna slå Leicester borta på lördag. Men om vi nu säger att Emery får kicken - vem skall då ta över istället? Vem kan vända på detta direkt? för det är ju det som kommer att krävas, att den som tar över kan få laget att prestera omgående för vi måste nå en topp 4-placering i år. 

Personligen så hade jag gärna sett att Arteta tog över, jag tror att han har tillräcklig pondus för att kunna hantera våra bästa spelare, han har gått bredvid Guardiola under flertalet säsonger nu och den erfarenheten är ju dyrbar. Dock har han ju ingen erfarenhet att agera manager, men det får han växa in i.  

Vad tycker ni? 

Om vi i detta skedet och tidounkt skall sparka Emery så måste ju en tränare vara tillgänglig. Av den anledningen har jag svårt att se att vi kan få in en tränare som just nu övertygar i ett annat lag.

Det innebär ju att vissa som många Arsenal supportrar nu skriker efter torde vara väldigt svåra att få för närvarande.

Kvar är tränare som just nu är lediga, och ev de som för närvarande har lättare att lämna sina uppdrag, så som assisterande coacher etc. Här finns ju bl a. några av namnen som verkar vara efterfrågade av många, inte minst fans som minns tillbaka på en svunnen tid. Ljungberg och Arteta och kanske någon till av fd Arsenalspelarna skulle säkert kunna bli framtida Arsenal managers. 

Men ärligt talat.. Är det verkligen läge för det nu?

Är dessa i sammanhanget helt oprövade kort verkligen några som har de egenskaperna som vi just nu behöver? Själv är jag mycket tveksam till det.

Hela den här häxjakten,  och  frågan om vem som ev skall ta över börjar mer och mer bli helt känslomässigt styrd på olika Arsenal forum. Det hatas personer, och spelsätt till höger och vänster och vissa uttalanden och inlägg är både orealistiska och naiva i kvadrat.

Enl mig måste klubben verkligen rannsaka sig själv och på ett ärligt sätt, kopplat till de målsättningar och visioner klubben har nu fråga sig. Vad har vi för problem, och vad krävs för att åtgärda dom, samt vem är mest skickad för att klara det.

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för Andy Man
Sral wrote:
Andy Man wrote:

Jag är absolut för att Emerys tid i klubben börjar närma sig slutet, har även svårt att se att vi skall kunna slå Leicester borta på lördag. Men om vi nu säger att Emery får kicken - vem skall då ta över istället? Vem kan vända på detta direkt? för det är ju det som kommer att krävas, att den som tar över kan få laget att prestera omgående för vi måste nå en topp 4-placering i år. 

Personligen så hade jag gärna sett att Arteta tog över, jag tror att han har tillräcklig pondus för att kunna hantera våra bästa spelare, han har gått bredvid Guardiola under flertalet säsonger nu och den erfarenheten är ju dyrbar. Dock har han ju ingen erfarenhet att agera manager, men det får han växa in i.  

Vad tycker ni? 

Håller med dig i mycket. Det är inte en lätt uppgift att få det hör på rätt köl, finns ingen garanti att en ny tränare är en quick fix för det. Man kan ju se ibland att en förbättrad stämning på kort sikt kan ge bra resultat, se på hur bra det gick i början för United när Solskjaer tog över, men nu ser vi ju att problemen är större än så. 

Ja, för mig ser jag gärna Arteta, Ljungberg eller Eddie Howe. De känns någorlunda realistiska också. 

Det är ju det här med en realistisk lösning. Arteta tror jag absolut skulle vara tillgänglig om frågan dök upp och han skulle nog vara taggad på att lösa uppgiften och han kan ju klubben. Ljungberg har man ju en helt annan känslomässig relation till, då han är en Arsenal-ikon och man vill ju såklart att han skulle lyckas. Jag tror personligen att Ljungberg går och väntar på sin chans som manager i Arsenal och om det tydligt framkommer att han ej kommer att få den rollen, så lämnar han nog för större uppdrag.

Men en förändring behövs och vi behöver hitta tillbaka till ett tydligt spelsätt, för just nu känns det som en "One Man Show" där ute på planen! 

Bild för Andy Man
George Adams wrote:
Andy Man wrote:

Jag är absolut för att Emerys tid i klubben börjar närma sig slutet, har även svårt att se att vi skall kunna slå Leicester borta på lördag. Men om vi nu säger att Emery får kicken - vem skall då ta över istället? Vem kan vända på detta direkt? för det är ju det som kommer att krävas, att den som tar över kan få laget att prestera omgående för vi måste nå en topp 4-placering i år. 

Personligen så hade jag gärna sett att Arteta tog över, jag tror att han har tillräcklig pondus för att kunna hantera våra bästa spelare, han har gått bredvid Guardiola under flertalet säsonger nu och den erfarenheten är ju dyrbar. Dock har han ju ingen erfarenhet att agera manager, men det får han växa in i.  

Vad tycker ni? 

Om vi i detta skedet och tidounkt skall sparka Emery så måste ju en tränare vara tillgänglig. Av den anledningen har jag svårt att se att vi kan få in en tränare som just nu övertygar i ett annat lag.

Det innebär ju att vissa som många Arsenal supportrar nu skriker efter torde vara väldigt svåra att få för närvarande.

Kvar är tränare som just nu är lediga, och ev de som för närvarande har lättare att lämna sina uppdrag, så som assisterande coacher etc. Här finns ju bl a. några av namnen som verkar vara efterfrågade av många, inte minst fans som minns tillbaka på en svunnen tid. Ljungberg och Arteta och kanske någon till av fd Arsenalspelarna skulle säkert kunna bli framtida Arsenal managers. 

Men ärligt talat.. Är det verkligen läge för det nu?

Är dessa i sammanhanget helt oprövade kort verkligen några som har de egenskaperna som vi just nu behöver? Själv är jag mycket tveksam till det.

Hela den här häxjakten,  och  frågan om vem som ev skall ta över börjar mer och mer bli helt känslomässigt styrd på olika Arsenal forum. Det hatas personer, och spelsätt till höger och vänster och vissa uttalanden och inlägg är både orealistiska och naiva i kvadrat.

Enl mig måste klubben verkligen rannsaka sig själv och på ett ärligt sätt, kopplat till de målsättningar och visioner klubben har nu fråga sig. Vad har vi för problem, och vad krävs för att åtgärda dom, samt vem är mest skickad för att klara det.

Som sagt, en realistisk lösning skall finnas. Samtidigt som man bör tänka igenom ett eventuellt beslut kring vem som bör/skall ta över. Jag tror personligen att Arteta kan göra ett bra jobb, men jag är fullt medveten om hans icke existerande erfarenhet från att agera manager. Det finns såklart mer kvalificerade managers där ute som kan vara tillgängliga (läs; Mourinho, Allegri, Benitez, ev. "Howe" + några till), men att plocka in Mourinho kan vara mer än riskabelt i dessa tider då Arsenal som klubb och fansen inte är helt eniga. Mourinho skulle troligtvis rasera alltihop och det skulle snabbt bli en häxjakt. Allegri är jag osäker på om han vill ta över Arsenal också osäker kring han spelide osv. Benitez kämpar på i Asien och har ett förflutet i Liverpool och Chelsea (jag vet, känslor inblandade). Men man har ju växt upp med en manager vid rodret och vill inte att vi skall hamna i en spiral där vi byter tränare mer än ofta. 

Men i vilket fall, något behövs göras och vem som skall få den äran att vända på detta kommer att ha en utmaning framför sig som heter duga! 

Bild för Sral
George Adams wrote:
Andy Man wrote:

Jag är absolut för att Emerys tid i klubben börjar närma sig slutet, har även svårt att se att vi skall kunna slå Leicester borta på lördag. Men om vi nu säger att Emery får kicken - vem skall då ta över istället? Vem kan vända på detta direkt? för det är ju det som kommer att krävas, att den som tar över kan få laget att prestera omgående för vi måste nå en topp 4-placering i år. 

Personligen så hade jag gärna sett att Arteta tog över, jag tror att han har tillräcklig pondus för att kunna hantera våra bästa spelare, han har gått bredvid Guardiola under flertalet säsonger nu och den erfarenheten är ju dyrbar. Dock har han ju ingen erfarenhet att agera manager, men det får han växa in i.  

Vad tycker ni? 

Om vi i detta skedet och tidounkt skall sparka Emery så måste ju en tränare vara tillgänglig. Av den anledningen har jag svårt att se att vi kan få in en tränare som just nu övertygar i ett annat lag.

Det innebär ju att vissa som många Arsenal supportrar nu skriker efter torde vara väldigt svåra att få för närvarande.

Kvar är tränare som just nu är lediga, och ev de som för närvarande har lättare att lämna sina uppdrag, så som assisterande coacher etc. Här finns ju bl a. några av namnen som verkar vara efterfrågade av många, inte minst fans som minns tillbaka på en svunnen tid. Ljungberg och Arteta och kanske någon till av fd Arsenalspelarna skulle säkert kunna bli framtida Arsenal managers. 

Men ärligt talat.. Är det verkligen läge för det nu?

Är dessa i sammanhanget helt oprövade kort verkligen några som har de egenskaperna som vi just nu behöver? Själv är jag mycket tveksam till det.

Hela den här häxjakten,  och  frågan om vem som ev skall ta över börjar mer och mer bli helt känslomässigt styrd på olika Arsenal forum. Det hatas personer, och spelsätt till höger och vänster och vissa uttalanden och inlägg är både orealistiska och naiva i kvadrat.

Enl mig måste klubben verkligen rannsaka sig själv och på ett ärligt sätt, kopplat till de målsättningar och visioner klubben har nu fråga sig. Vad har vi för problem, och vad krävs för att åtgärda dom, samt vem är mest skickad för att klara det.

Bra inlägg! För det första tror och hoppas jag att klubben har en bild av vilka visioner och mål man har, och då menar jag Sanllehi och Edu. Därför känner i alla fall jag hopp för framtiden, även om det ser mörkt ut nu. 

Jag tillhör de som tycker Emery var en felrekrytering. Allt som går snett nu är inte hans fel, men det skvallras om att spelarna inte förstår sig på hans taktiska direktiv och han har definitivt inte alla med sig. Vi ser fler och fler tecken på att det finns en spricka mellan spelarna och tränaren, och just det kan ju vara en stor anledning till att byta ut Emery snarast möjligt. En sak som jag inte tror många tänker på, är att Emery har en stab med sig, en av de assisterande och målvaktstränaren bland annat, så skulle Unai sparkas mitt under säsongen behöver vi sannolikt hitta mer än en ny head coach. Och visst, att låta t ex Ljungberg eller Arteta ta över är förenat med en risk, men ibland måste man våga också. 

Sen är jag helt med dig om att häxjakter och dylikt inte leder någonstans annat än åt fel håll. 

Bild för Glenn

Ljungberg får ta över. Spelarna verkar lyssna mer på honom ändå. Är inte Allegri ledig förresten?

Jag tar hellre Mou än Emery. Vet att det är jävligt impopulärt. Tror Mou kan funka om klubbledningen styr honom hårdare och han förstår vad han ger sig in i. Vi är mer Porto/Inter än Real/United.

lite mindre medel, lite annorlunda mentalitet. Tror han skulke få ordning på grunderna och när vi får det tror jag vi kan spela attraktiv fotboll ändå.

In Arteta we trust!

Bild för David Pearson

Jag tror ändå som vissa andra här att Arteta skulle vara ett spännande val. Guardiola har ändå hyllat honom som en av de viktigaste bakom Citys stora succe de senaste åren. Han har trots allt lärt sig av Guardiola under några år. Det är ju en risk men det är värt att chansa på nu tycker jag. Bort med Emery nu och ersätt med Arteta direkt. 

Bild för David Pearson

Glenn, Allegri är ledig nu. Det är givetvis nummer ett för mig men det känns svårt att få honom nu har jag en känsla av.

Bild för Jonas S

Tycker absolut att Emery skall sparkas. Han har gjort ett dåligt jobb sedan egentligen sista fjärdedelen av förra säsongen och denna har varit katastof.

Men även spelarna skall ha kritik. Det är många som gjort det dåligt. Det är väl egentligen ingen av våra värvningar som imponerat det minsta bortsätt Martinelli i EL då, Tierny tycker jag kämpar med försvarsspelet. Och förut hans fina inläggsfot har han inte haft mycket framåt heller. Jag tycker våra anfallare ofta varit mediokra, Laca har varit direkt dålig. Pepe lika så förutom hans fina hörnor och frisparkar. Mittfältarna har inte heller varit speciellt bra i egentligen någon match bortsätt Goundouzi i vissa matcher. Ceballos imponerade i sin premiär och kanske lite till.

Emery har ansvar för att spelarna presterar. Många spelare har givits märkliga arbetsuppgifter och spelats på obekväma positioner. Mittfältarna speciellt. Men jag börjar undra om vi inte överskattat en del av våra spelare och värvningar en smula. Både vad gäller kvalitet och deras möjligheter att göra avtryck i Arsenal.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för Glenn
Jonas S wrote:

Tycker absolut att Emery skall sparkas. Han har gjort ett dåligt jobb sedan egentligen sista fjärdedelen av förra säsongen och denna har varit katastof.

Men även spelarna skall ha kritik. Det är många som gjort det dåligt. Det är väl egentligen ingen av våra värvningar som imponerat det minsta bortsätt Martinelli i EL då, Tierny tycker jag kämpar med försvarsspelet. Och förut hans fina inläggsfot har han inte haft mycket framåt heller. Jag tycker våra anfallare ofta varit mediokra, Laca har varit direkt dålig. Pepe lika så förutom hans fina hörnor och frisparkar. Mittfältarna har inte heller varit speciellt bra i egentligen någon match bortsätt Goundouzi i vissa matcher. Ceballos imponerade i sin premiär och kanske lite till.

Emery har ansvar för att spelarna presterar. Många spelare har givits märkliga arbetsuppgifter och spelats på obekväma positioner. Mittfältarna speciellt. Men jag börjar undra om vi inte överskattat en del av våra spelare och värvningar en smula. Både vad gäller kvalitet och deras möjligheter att göra avtryck i Arsenal.

självklart ska spelarna ha kritik. Inte många som kommer undan med godkänt. T om Auba har ju varit bedrövlig i flera matcher. Laca har tappat allt. Backlinjen virrig och mittfältet har inte gjort många bra insatser. Svårt att sparka hela laget så får bli Emery. Många konstiga uttagningar, uppställningar och ett lag som ej verkar lita på honom. Precis som när han tappade omklädningsrummet i PSG

In Arteta we trust!

Bild för Joacim Nyberg

Grejen e ju att laget presterar uselt just nu och gjort egentligen sen i våras.. från mina ögon ser det ut som att emery inte kan vända det! Finns alldelles för många tecken som visar negativt. vi Alla visste att det skulle bli svårt att efterträda wenger och det kommer säkert ta ett par tränare nu innan vi träffar rätt. Men emery har varit en stund nu och visar just nu inget mer än en spiral som visar nedåt. Det e dax nu att bryta den in med nått fräscht som livar upp stämningen för alla inblandade! jag fattar att det e svårt att hitta ny tränare mitt i säsong men därav tycker jag man ska ge Ljungberg chansen tills säsongen e slut sen kan man kika på en mer permanent! För grejen e att emery kommer nog inte vända detta och ju längre han e kvar o ju värre resultaten blir ju svårare kommer det bli att övertyga spelare som laca och auba att skriva nya kontrakt. det e inget skämmigt alls o sparka en tränare mitt i säsong det händer hela tiden och det måste hända hos oss med snart! arsenal kommer behöva byta ett par tränare innan vi prickar rätt det e så det funkar o nu har emery visat sig vara en felrekrytering och då måste man åtgärda det snabbt nu innan skutan sjunker ännu djupare 

Bild för George Adams

Alla är överens om att Emery underpresterar, att spelarna underpresterar, att mycket är undermåligt just nu i Arsenal. Många är också av åsikten att detta är ovärdigt Arsenal pga klubbens och de flesta supportrarnas självbild av Arsenal. Många är dessutom överens om att PL blir allt bättre och förutom 2-3 rätt stabila och vassa lag så går inget lag säker, ens mot jumbon.

Vi ligger 5a för närvarande, med ett krackelerande spel och vi har inte jättestor jordmån till botten av tabellen. Slår det ingen att det faktiskt kan gå ännu värre? 

Att då lyfta upp en i detta sammanhanget helt oerfaren manager och Arsenal ikon som ex. Ljungberg till skutvändande kapten är i min bok mycket riskabelt, rent av dumdristigt . Går det inte bra kan det få stora konsekvenser både personligt för en älskad Arsenal personlighet som för hela Arsenalsfären. Detta gäller också Arteta som bekvämt seglar räkmacka bakom Guardiola i ett harmoniskt, superstarkt och i det närmaste självspelande Man City. Det är ju milsvid skillnad från det kaos som kan inträffa om det verkligen börjar gå på röven för vårt lag, och poängskörden fortsätter att vara blygsam..

 

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för Joacim Nyberg

Förstår vad du menar George Adams! Men känns som att det inte kan bli mkt värre än vad det e just nu! Emery kommer inte vända skutan han visar inte ett enda positivt tecken på det! I min värld så tycker jag det snart e tjänstefel av ledningen O inte agera! Ska vi bara kolla på medans emery kör oss i botten?? Fortsätter detta så e vi snart nere på en 15 plats elle nått! Ge Ljungberg chansen tror inte det blir värre än vad det e nu! 

Bild för Joacim Nyberg

Ibland måste man gambla och eftersom vi redan e så kass så börjar det ju snart bli idioti att låta han fortsätta. 

Bild för George Adams
Joacim Nyberg wrote:

Förstår vad du menar George Adams! Men känns som att det inte kan bli mkt värre än vad det e just nu! Emery kommer inte vända skutan han visar inte ett enda positivt tecken på det! I min värld så tycker jag det snart e tjänstefel av ledningen O inte agera! Ska vi bara kolla på medans emery kör oss i botten?? Fortsätter detta så e vi snart nere på en 15 plats elle nått! Ge Ljungberg chansen tror inte det blir värre än vad det e nu! 

Men det tror faktiskt jag att det kan bli. Jag är till skillnad från många Gooners inte så imponerad av vår spelartrupp. Det finns för få karaktärersspelare, och kvalitén är inte tillräcklig i många fall. Jag är rädd att vår mentalt bräckliga trupp kan börja darra högst betänkligt om det fortsätter att knacka i spelet och poängen uteblir. Dessutom är ett nervöst Arsenal i poängnöd ett oerhört attraktivt byte för alla våra motståndare.

Därmed inte sagt att Emery skall få tillåtas köra skutan i botten. Fortsätter kräftgången måste vi agera naturligtvis. Men ta då in en coach med erfarenhet!

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för Joacim Nyberg

Jag e med dig georg Finns risk att vi rasar ännu mer i tabellen. E inte heller jätteimponerad av truppen finns en hel del svaga kort tyvärr. vi sitter i en svår sits nu tittar man på statistik på släppta skott mot eget mål så e vi ju sjukt kassa. 4e sämsta laget i hela Europa league e vi när det kommer till släppta skott mot eget mål. Det e oroväckande som satan. Ja helt klart vi måste agera och det ganska omg tycker jag. ja en coach med erfarenhet e givetvis bra men känns svårt och hitta nån mitt i säsong. Jag tror faktiskt Ljungberg skulle kunna få lite ordning på det. Känns som det viktigaste e nu att hitta nån som kommer in o gör grunderna rätt. Hitta en stabil elva spela alla på sina rätta positioner osv. Tror Leicester matchen e avgörande för Unai o hans staff.

Bild för Glenn

Ljungberg har gjort det bra med kidsen, han verkar på det man läser ha god relation till spelarna, är en äkta gooner från åren vi spelade fantastisk fotboll och fansen skulle ge honom alla chanser. Å andra sidan har vi Emery. Som har lyckats med vad utanför Spanien? Det han vann med PSG hade vem som helst klarat. Han gör exakt samma misstag som i PSG och det handlar om dagar tills han helt tappat omklädningsrummet om han inte redan gjort det. Så hur skulle Ljungberg kunna vara sämre?

Arteta släpps inte till en konkurrent mitt i säsongen. Finns några realistiska alternativ: Ljungberg, Mou och ev Allegri. Vet ej varför den siste inte har ett jobb? Wenger på korttidskontrakt? Eller att Emery kör skutan åt helvete

In Arteta we trust!

Bild för Jajo67
George Adams wrote:
Andy Man wrote:

Jag är absolut för att Emerys tid i klubben börjar närma sig slutet, har även svårt att se att vi skall kunna slå Leicester borta på lördag. Men om vi nu säger att Emery får kicken - vem skall då ta över istället? Vem kan vända på detta direkt? för det är ju det som kommer att krävas, att den som tar över kan få laget att prestera omgående för vi måste nå en topp 4-placering i år. 

Personligen så hade jag gärna sett att Arteta tog över, jag tror att han har tillräcklig pondus för att kunna hantera våra bästa spelare, han har gått bredvid Guardiola under flertalet säsonger nu och den erfarenheten är ju dyrbar. Dock har han ju ingen erfarenhet att agera manager, men det får han växa in i.  

Vad tycker ni? 

Om vi i detta skedet och tidounkt skall sparka Emery så måste ju en tränare vara tillgänglig. Av den anledningen har jag svårt att se att vi kan få in en tränare som just nu övertygar i ett annat lag.

Det innebär ju att vissa som många Arsenal supportrar nu skriker efter torde vara väldigt svåra att få för närvarande.

Kvar är tränare som just nu är lediga, och ev de som för närvarande har lättare att lämna sina uppdrag, så som assisterande coacher etc. Här finns ju bl a. några av namnen som verkar vara efterfrågade av många, inte minst fans som minns tillbaka på en svunnen tid. Ljungberg och Arteta och kanske någon till av fd Arsenalspelarna skulle säkert kunna bli framtida Arsenal managers. 

Men ärligt talat.. Är det verkligen läge för det nu?

Är dessa i sammanhanget helt oprövade kort verkligen några som har de egenskaperna som vi just nu behöver? Själv är jag mycket tveksam till det.

Hela den här häxjakten,  och  frågan om vem som ev skall ta över börjar mer och mer bli helt känslomässigt styrd på olika Arsenal forum. Det hatas personer, och spelsätt till höger och vänster och vissa uttalanden och inlägg är både orealistiska och naiva i kvadrat.

Enl mig måste klubben verkligen rannsaka sig själv och på ett ärligt sätt, kopplat till de målsättningar och visioner klubben har nu fråga sig. Vad har vi för problem, och vad krävs för att åtgärda dom, samt vem är mest skickad för att klara det.

Man får nog börja med att titta på hur det ser ut och hur trenden är & efter det kan man ställa sig frågan - kan det bli mycket sämre med den truppen - oavsett vem som leder laget ?

Jag tror inte det - Prio 1 är att få bort Emery för han håller på att dra ner Arsenal på avgrundsdjup nivå just nu. Inget är genomtänkt, allt är osammanhängande - inte bara hans presskonferenser - Emery tar det en huvudlösa beslutet efter det andra & verkar mest agera i panik nu.

Bild för George Adams
Glenn wrote:

Ljungberg har gjort det bra med kidsen, han verkar på det man läser ha god relation till spelarna, är en äkta gooner från åren vi spelade fantastisk fotboll och fansen skulle ge honom alla chanser. Å andra sidan har vi Emery. Som har lyckats med vad utanför Spanien? Det han vann med PSG hade vem som helst klarat. Han gör exakt samma misstag som i PSG och det handlar om dagar tills han helt tappat omklädningsrummet om han inte redan gjort det. Så hur skulle Ljungberg kunna vara sämre?

Arteta släpps inte till en konkurrent mitt i säsongen. Finns några realistiska alternativ: Ljungberg, Mou och ev Allegri. Vet ej varför den siste inte har ett jobb? Wenger på korttidskontrakt? Eller att Emery kör skutan åt helvete

Redan ditt inläggs första mening gör mig tveksam Glenn. För det är ju ändå en stor skillnad på att i sammanhanget tidigare träna ett relativt kravlöst "juniorlag" och vara huvudansvarig för en av PL största klubbar, med uppgift att vända på en riktigt dålig trend som vid ett misslyckande kan leda till något riktigt dåligt. 

Som sagt! Ta dit en coach som har erfarenhet.

Edit! Om man nämner Emery's tillkortakommanden så skall man väl oxå nämna hans framgångar i Sevilla också...

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för David Pearson

I mitt tycke är det viktigaste att Emery får sparken och att vi bara tar in någon typ oavsett vem det än är. Ju längre Emery är kvar desto mer kommer vi sjunka mer och mer. Tillslut är det omöjligt att rädda denna säsongen. Det är ganska tydligt att Emery tappat omklädningsrummet och det är ganska mycket rykten om att han har gjort det också. 

Sen vet jag inte direkt om han hade så mycket framgångar i Sevilla egentligen. Jag tycker att det är dåligt av han att åka ut CL gruppspelet alla år som han vann EL. Han hade tom en hel säsong där hans Sevilla inte vann en enda bortamatch på hela säsongen.  

Bild för George Adams
David Pearson wrote:

I mitt tycke är det viktigaste att Emery får sparken och att vi bara tar in någon typ oavsett vem det än är. Ju längre Emery är kvar desto mer kommer vi sjunka mer och mer. Tillslut är det omöjligt att rädda denna säsongen. Det är ganska tydligt att Emery tappat omklädningsrummet och det är ganska mycket rykten om att han har gjort det också. 

Sen vet jag inte direkt om han hade så mycket framgångar i Sevilla egentligen. Jag tycker att det är dåligt av han att åka ut CL gruppspelet alla år som han vann EL. Han hade tom en hel säsong där hans Sevilla inte vann en enda bortamatch på hela säsongen.  

Alltså jag är absolut ingen anhängare av Emery, och anser han vara en felrekrytering från klubbens sida. 

Men

Jag tycker det är fel att såga hans framgångar. Han har de facto ett par titlar, det kan man inte ta ifrån honom. 3 titlar i Europa är ex 3 fler än en känd fd Arsenal manager tog, och dessutom en fransk ligatitel. I jämförelse har ex en så erkänt duktig coach som Potechinno noll titlar som manager. Precis som Howe, Arteta, Ljungberg och merparten av PL manager.

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för David Pearson

Jo det är sant att Emery vunnit många titlar och det är starkt. Men hur det ser ut nu måste han få sparken genast innan vi kommer till en femtonde plats. Men jag tycker fortfarande att till exempel Pocettino är en mycket bättre tränare än Emery. Det han gjort med Spurs, att ta de från ett mittenlag till att komma topp fyra alla år och final i CL. Det slår Emerys EL titlar och ligatitel med PSG lätt enligt mig. Sen vet man inte hur det skulle funka med till exempel Arteta eller Ljungberg. Det skulle definitivt inte bli sämre iaf och laget skulle helt klart få en nytändning. 

Bild för Joacim Nyberg

som vissa e inne på det viktigaste e o sparka han så fort som möjligt innan vi blir ännu sämre för spiralen e på väg neråt! jag tror på Ljungberg ge han en chans! Går det åt skogen så går det åt skogen! Vi e ju liksom redan i skogen ändå med emery!

Bild för Pelle
George Adams wrote:
David Pearson wrote:

I mitt tycke är det viktigaste att Emery får sparken och att vi bara tar in någon typ oavsett vem det än är. Ju längre Emery är kvar desto mer kommer vi sjunka mer och mer. Tillslut är det omöjligt att rädda denna säsongen. Det är ganska tydligt att Emery tappat omklädningsrummet och det är ganska mycket rykten om att han har gjort det också. 

Sen vet jag inte direkt om han hade så mycket framgångar i Sevilla egentligen. Jag tycker att det är dåligt av han att åka ut CL gruppspelet alla år som han vann EL. Han hade tom en hel säsong där hans Sevilla inte vann en enda bortamatch på hela säsongen.  

Alltså jag är absolut ingen anhängare av Emery, och anser han vara en felrekrytering från klubbens sida. 

Men

Jag tycker det är fel att såga hans framgångar. Han har de facto ett par titlar, det kan man inte ta ifrån honom. 3 titlar i Europa är ex 3 fler än en känd fd Arsenal manager tog, och dessutom en fransk ligatitel. I jämförelse har ex en så erkänt duktig coach som Potechinno noll titlar som manager. Precis som Howe, Arteta, Ljungberg och merparten av PL manager.

Titlar är titlar, men man kanske skall kika lite bakom dom, som att vad hindrade PSG från att vinna ligan? Tror både du o jag lyckats som manager där nästan.

Europatitlarna är division två, klart enklare att ta sådana titlar när motståndet är sämre. Jag rankar helt klart både vår och Tottenhamns CL-final högre än en EL-titel.

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Glenn
George Adams wrote:
Glenn wrote:

Ljungberg har gjort det bra med kidsen, han verkar på det man läser ha god relation till spelarna, är en äkta gooner från åren vi spelade fantastisk fotboll och fansen skulle ge honom alla chanser. Å andra sidan har vi Emery. Som har lyckats med vad utanför Spanien? Det han vann med PSG hade vem som helst klarat. Han gör exakt samma misstag som i PSG och det handlar om dagar tills han helt tappat omklädningsrummet om han inte redan gjort det. Så hur skulle Ljungberg kunna vara sämre?

Arteta släpps inte till en konkurrent mitt i säsongen. Finns några realistiska alternativ: Ljungberg, Mou och ev Allegri. Vet ej varför den siste inte har ett jobb? Wenger på korttidskontrakt? Eller att Emery kör skutan åt helvete

Redan ditt inläggs första mening gör mig tveksam Glenn. För det är ju ändå en stor skillnad på att i sammanhanget tidigare träna ett relativt kravlöst "juniorlag" och vara huvudansvarig för en av PL största klubbar, med uppgift att vända på en riktigt dålig trend som vid ett misslyckande kan leda till något riktigt dåligt. 

Som sagt! Ta dit en coach som har erfarenhet.

Edit! Om man nämner Emery's tillkortakommanden så skall man väl oxå nämna hans framgångar i Sevilla också...

läs igen. Jag skrev utanför Spanien. Han kanske passar att coacha i Spanien men inte utanför. Precis som spelare funkar olika bra i olika ligor.

Du tror att vi kan gå ut och välja vilken erfaren coach vi vill mitt i säsongen? Eller vill du låta Emery segla oss till en 10:e plats och byta efter säsongen?

Ljungberg har som jag skrev så många fördelar mot Emery. Dock ej mkt A-lags erfarenhet när det gäller coachande men där fallerar Emery grovt.

Du vill ha en erfaren, då antar jag att du gärna tar Mou? Få är mer erfarna än han.

In Arteta we trust!

Bild för Glenn

Vad spelar erfarenhet för roll om du ej kan kommunicera med spelarna?

In Arteta we trust!

Bild för George Adams
Pelle wrote:
George Adams wrote:
David Pearson wrote:

I mitt tycke är det viktigaste att Emery får sparken och att vi bara tar in någon typ oavsett vem det än är. Ju längre Emery är kvar desto mer kommer vi sjunka mer och mer. Tillslut är det omöjligt att rädda denna säsongen. Det är ganska tydligt att Emery tappat omklädningsrummet och det är ganska mycket rykten om att han har gjort det också. 

Sen vet jag inte direkt om han hade så mycket framgångar i Sevilla egentligen. Jag tycker att det är dåligt av han att åka ut CL gruppspelet alla år som han vann EL. Han hade tom en hel säsong där hans Sevilla inte vann en enda bortamatch på hela säsongen.  

Alltså jag är absolut ingen anhängare av Emery, och anser han vara en felrekrytering från klubbens sida. 

Men

Jag tycker det är fel att såga hans framgångar. Han har de facto ett par titlar, det kan man inte ta ifrån honom. 3 titlar i Europa är ex 3 fler än en känd fd Arsenal manager tog, och dessutom en fransk ligatitel. I jämförelse har ex en så erkänt duktig coach som Potechinno noll titlar som manager. Precis som Howe, Arteta, Ljungberg och merparten av PL manager.

Titlar är titlar, men man kanske skall kika lite bakom dom, som att vad hindrade PSG från att vinna ligan? Tror både du o jag lyckats som manager där nästan.

Europatitlarna är division två, klart enklare att ta sådana titlar när motståndet är sämre. Jag rankar helt klart både vår och Tottenhamns CL-final högre än en EL-titel.

Du säger det själv "Titlar är titlar", och jag är övertygad att de bucklorna pryder sin plats i EL vinnarnas prisskåp. Vinsterna pryder på ett viktigt sätt även klubbhistorian, och övriga historia böcker, förövrigt. 

Samtidigt är jag medveten om att EL är en turnering med något sämre nivå och status. Men hur bortskämda har vi blivit om vi ser ner på EL som om det vore gärdsgårdsserien. 

Om man nu vunnit EL inte bara en gång, ej heller två utan tre gånger och dessutom gjort det i ett lag som inte räknades som toppkandidat så måste man väl i rättvisans namn inse att det finns vissa färdigheter inom professionen.

Den här häxjakten  och hatet mot på Emery är ovärdig tycker jag. Visst han verkar inte passa in i vår klubb och bör vid fortsatt kräftgång nog bytas ut, men samtidigt gör han givetvis så gott han kan för att vända på situationen. 

Men att han är idiot, okunnig, talanglös osv det tror jag ärligt talat inte stämmer.

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för George Adams
Glenn wrote:
George Adams wrote:
Glenn wrote:

Ljungberg har gjort det bra med kidsen, han verkar på det man läser ha god relation till spelarna, är en äkta gooner från åren vi spelade fantastisk fotboll och fansen skulle ge honom alla chanser. Å andra sidan har vi Emery. Som har lyckats med vad utanför Spanien? Det han vann med PSG hade vem som helst klarat. Han gör exakt samma misstag som i PSG och det handlar om dagar tills han helt tappat omklädningsrummet om han inte redan gjort det. Så hur skulle Ljungberg kunna vara sämre?

Arteta släpps inte till en konkurrent mitt i säsongen. Finns några realistiska alternativ: Ljungberg, Mou och ev Allegri. Vet ej varför den siste inte har ett jobb? Wenger på korttidskontrakt? Eller att Emery kör skutan åt helvete

Redan ditt inläggs första mening gör mig tveksam Glenn. För det är ju ändå en stor skillnad på att i sammanhanget tidigare träna ett relativt kravlöst "juniorlag" och vara huvudansvarig för en av PL största klubbar, med uppgift att vända på en riktigt dålig trend som vid ett misslyckande kan leda till något riktigt dåligt. 

Som sagt! Ta dit en coach som har erfarenhet.

Edit! Om man nämner Emery's tillkortakommanden så skall man väl oxå nämna hans framgångar i Sevilla också...

läs igen. Jag skrev utanför Spanien. Han kanske passar att coacha i Spanien men inte utanför. Precis som spelare funkar olika bra i olika ligor.

Du tror att vi kan gå ut och välja vilken erfaren coach vi vill mitt i säsongen? Eller vill du låta Emery segla oss till en 10:e plats och byta efter säsongen?

Ljungberg har som jag skrev så många fördelar mot Emery. Dock ej mkt A-lags erfarenhet när det gäller coachande men där fallerar Emery grovt.

Du vill ha en erfaren, då antar jag att du gärna tar Mou? Få är mer erfarna än han.

Sevilla är mycket riktigt en Spansk klubb, men framgångarna kom ju i en Europeisk turnering, där man behöver besegra lag från andra ligor och länder om man skall nå långt.

Som jag kommenterat tidigare så tycker jag att Emery skall få lite mera tid på sig innan han får foten. Lyckas han inte vända skutan så får vi givetvis agera, och då plocka in en erfaren och tillgänglig coach, och där är Mou en möjlighet, men det finns även andra. 

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Sidor