Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Enligt Tierney har Emery fortfarande stöd bland spelarna.

Tierney: "Vi står bakom Emery"

fre 8 nov 2019 kl 09:29

Trots tappade ledningar och några skakiga resultat den senaste tiden menar Tierney på att Emery fortfarande har stöd bland spelarna.

Det stomar en del kring Emery just nu och bland supportrarna börjar tålamodet tryta. Fler kritiska röster har hörts och många verkar tvivlar på om Emery är rätt man att leda Arsenal vidare. I en intervju med Arsenal.com efter matchen mot Vitoria menar dock Tierney på att Emery fortfarande har stöd från spelarna.
Han menar att det är viktigt för truppen att ignorera negativiteten kring laget just nu och fokusera på att få med sig rätt resultat, med start i lördagens match mot Leicester.
- Det är upp till oss spelare på planen. För mig har Emery varit bra sedan jag kom in. Jag har lärt mig mycket. Jag lär mig nya saker varje dag och spelar med fantastiska spelare. Alla i omklädningsrummet tror på varandra och på tränaren.

- Jag har lärt mig hur han [Emery] vill spela. Han gillar att vi har bollen, att spela possession-fotboll och för min del så försöker jag bara lära mig mer och arbeta på min teknik tillsammans med honom.
- Jag tränar på passningar, på crossbollar - allt möjligt. Jag arbetar med alla tränare och lär mig en massa saker. Det gör såklart att jag blir bättre, och mina lagkamrater runt omkring mig gör mig också bättre.

- Vi försöker alla vara så positiva som möjligt. Vi vet att det finns mycket som folk pratar om. Men vi måste bara glömma bort det och fokusera på att studsa tillbaka och ge supportrarna något att bli glada över. I fotboll blir det inte alltid som man vill, men vi har en ny chans mot Leicester på lördag.