Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Unai Emery deppar i slutet av matchen mot Leicester.

Ornstein: ”Styrelsen står bakom Emery”

sön 10 nov 2019 kl 12:29

Bland supportrarna är tongången tydlig - Emery har gjort sitt i Arsenal. Styrelsen håller inte alls med. Detta uppger David Ornstein.

Efter senaste tidens kräftgång där Arsenal bara har tagit två poäng av tolv möjliga har alltfler krav om Unai Emerys avgång hörts bland supportrarna. Kritiken har vuxit sig än starkare efter förlusten i sexpoängsmatchen mot Leicester som nu är nio poäng före Arsenal. Inget tyder dock på något snart tränarbyte i The Gunners. David Ornstein skriver i The Athletic att styrelsen fortfarande står bakom Arsenaltränaren till 100 procent.
- Med 26 matcher kvar att spela känner Arsenals makthavare att det finns gott om tid för lyckan att vända och en rad positiva resultat kan förändra atmosfären. De framhåller värdeord som tålamod, förtroende, tro, fokus, uthållighet, sammanhållning och jämnhet, skriver han.

Det har efter matchen mot Leicester dykt upp rykten om att Arsenalledningen har varit i kontakt med Luis Enrique om att ta över klubben, men detta dementeras kraftigt.