Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vinai Venkatesham och Raul Sanllehi i publiken under Newcastle-Arsenal tidigare i höstas.

"Saker måste förbättras för att våra mål ska nås"

mån 11 nov 2019 kl 21:42

Arsenals ledarduo Raul Sanllehi och Vinai Venkatesham har inte uttalat sig offentligt om klubbens utsatta sportsliga situation och fansens missnöje. På måndagen kom dock ett uttalande där läget kommenterades.

Unai Emery verkar sitta säker på sin post som huvudtränare i Arsenal, trots den senaste tidens svaga resultat och dåliga spel. Idag hålls ett internt möte för klubbens anställda där bland andra Raul Sanllehi, Vinai Venkatesham och kommunikationschefen Mark Gonella deltog. Ett uttalande från klubben har nått offentligheten efter mötet.

Det lyder såhär:
"Vi är lika besvikna som alla andra både med våra resultat och våra insatser i det här skedet av säsongen. Vi delar frustrationen med våra fans, Unai, spelare och våra anställda då dessa inte är på den nivå vi förväntar oss.
Saker måste förbättras för att vi ska nå våra mål för säsongen och vi är övertygade om att Unai är rätt man för jobbet, tillsammans med det ledarteam vi har på plats. Vi arbetar alla intensivt bakom kulisserna för att vända situationen och är säkra på att vi kommer göra det.
Vi tar aldrig vårt fantastiska supporterstöd för givet. Vi hoppas att vi alla kan hålla ihop och stå bakom laget under den här utmanande perioden, då vi tillsammans är starkare."