Medlemmar: 3253 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vinai Venkatesham och Raul Sanllehi i publiken under Newcastle-Arsenal tidigare i höstas.

"Saker måste förbättras för att våra mål ska nås"

mån 11 nov 2019 kl 21:42

Arsenals ledarduo Raul Sanllehi och Vinai Venkatesham har inte uttalat sig offentligt om klubbens utsatta sportsliga situation och fansens missnöje. På måndagen kom dock ett uttalande där läget kommenterades.

Unai Emery verkar sitta säker på sin post som huvudtränare i Arsenal, trots den senaste tidens svaga resultat och dåliga spel. Idag hålls ett internt möte för klubbens anställda där bland andra Raul Sanllehi, Vinai Venkatesham och kommunikationschefen Mark Gonella deltog. Ett uttalande från klubben har nått offentligheten efter mötet.

Det lyder såhär:
"Vi är lika besvikna som alla andra både med våra resultat och våra insatser i det här skedet av säsongen. Vi delar frustrationen med våra fans, Unai, spelare och våra anställda då dessa inte är på den nivå vi förväntar oss.
Saker måste förbättras för att vi ska nå våra mål för säsongen och vi är övertygade om att Unai är rätt man för jobbet, tillsammans med det ledarteam vi har på plats. Vi arbetar alla intensivt bakom kulisserna för att vända situationen och är säkra på att vi kommer göra det.
Vi tar aldrig vårt fantastiska supporterstöd för givet. Vi hoppas att vi alla kan hålla ihop och stå bakom laget under den här utmanande perioden, då vi tillsammans är starkare."

Kommentarer

Bild för Patric Johansson

Jaha. Då får vi dras med Emery resten av säsongen och ev ett år till. 

Supporter sedan 1983! 

Bild för Jajo67

Typ kört om inte Emery ställer om sin filosofi helt och hållet, vilket jag inte tror han gör.

Om han på riktigt tror på det han yrar om efter matcherna så är vi ordentligt rökta för det är så skrämmande analyser att man blir alldeles stum.

Bild för Ulf Henningsson

Sinnessjukt. Va fan håller dom på med? Vill dom köra klubben i botten? Dom är totalt okunniga närdet gäller fotboll. Blir vi ett mittenlag får vi vara nöjda. 

Bild för Alberto Hagund

Här är ett av två av Arsenals absolut största problem just nu. Ledningen tillsammans med supportrar förstör alldeles för mycket.

Once you're  a gunner // You'll always be a gunner.

Bild för Sral

Men precis. Allt är inte svart eller vitt, det är inte antingen eller. Ledningen vill garanyeray att det ska gå bra för Arsenal, och det vill vi fans också. Men, det finns problem och begås fel hos båda parter. 

Bild för Elias

Tycker snarare att dom ser och märker att det inte går så bra för laget och Unai samt att en rejäl uppryckning gäller annars tvingas dom att agera. Skulle det börja rasa mer nu och resultaten uteblir så får vi hoppas att ledningen agerar, som någon skrev att fotboll är ju slutligen en resultat baserad sport och det vi ser av Unai hittills inte är bra, en felrekrytering helt enkelt.  Håller inte alls med Ulf att dom är helt okunniga när det gäller fotboll är ju helt absurt att säga så, är det något dom kan är det fotboll. Dom har en plan helt övertygad om detta. Raul och Edu har garanterat haft möten med Unai klart att dom ställer sig frågan varför Unai inte får ut mer av laget och hur laget agerar organisationsmässigt. Jag hyser stor tilltro till ledning, vi vet ju ingenting som supporter egentligen vad som sker bakom kulisserna men när vi ser att laget inte presterar så måste vi supportrar ryta ifrån. Eller om någon individuell spelare gång på gång ställer till problem för laget med det menar jag under en längre tid. Sen är det ju upp tränaren att bänka individen eller inte.

Bild för Joacim Nyberg

I min värld så e alla ögon på styrelsen nu! Unai har visat vem han e och vad han gör det vet alla nu. Det är upp till styrelsen nu och bestämma hur länge han ska få hålla på att göra det han gör. Dom ser ju uppenbart med att det inte funkar o fotboll kan dom det e jag med övertygad om. Men i detta fallet e det politik o pengar! dom har en chef med o han röker cigarr o räknar cash i staterna! 

Bild för Byarum

I min värld som kommer Emerys öde att avgöras efter United-matchen. Upplver vi samma moras som vi upplever nu, så åker han. Helt säker på det. 

Bosse

Bild för Sral

Ryktas ju lite om att han har till januari på sig att reda ut detta.

Bild för Byarum
Sral wrote:

Ryktas ju lite om att han har till januari på sig att reda ut detta.

Också läst om det och det verkar rimligt, fastän vi kanske redan sett vartåt det barkar... Känns som om Ljungberg får ta över under våren och under tiden, har ledningen tid på sig att hitta en efterträdare i lugn och ro. Att ledningen nu utåt säger något, behöver inte betyda nånting, utan de måste ju stå bakom Emery fram till den dagen de offentliggör att de inte gör det. Så gör de flesta klubbar för att inte skapa onödigt tryck eller turbulens. 

Bosse