Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inga Eintrachtfans på Emirates Stadium. Det står fast efter dagens dom.

Inga Frankfurtfans på Emirates Stadium

tor 14 nov 2019 kl 14:10

Frankfurt överklagade - men UEFA:s beslut står fast. Tyskarna får inte sälja några biljetter till matchen på Emirates Stadium den 28 november.

Det var i samband med Eintracht Frankfurts bortamatch mot Vitoria Guimaraes som det blev stökigt på arenan. För någon vecka sedan kom UEFA:s dom och den förbjöd tyskarna att sälja biljetter till bortamötet med Arsenal.
Klubben överklagade då beslutet, men idag kom beskedet att domen står kvar.
Detta innebär att Eintracht Frankfurt officiellt inte kommer att få sälja några biljetter till matchen på Emirates Stadium den 28 november. Bundesligaklubben räknade under hösten med att 15 000 fans skulle resa till London för matchen.

Med anledning av detta har Arsenal själva inte öppnat sin egen biljettförsäljning till matchen. Det är därför vi inte har kunnat lämna in vår ansökan och fått svar. Men vi räknar med att alla som ansökt om biljetter till matchen via supporterklubben kommer att tilldelas och att detta kommer konfirmeras inom den närmsta veckan.