Medlemmar: 3715 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Torreira verkar mer och mer sugen på att lämna Arsenal.

Är Torreira på väg att lämna Arsenal?

tor 21 nov 2019 kl 13:21

Lucas Torreira verkar inte trivas i sin roll i Arsenal. Under landslagsuppehållet har både han själv och hans agent pratat om att lämna klubben.

Det är långt ifrån lugn och ro i Arsenal. Höstens svaga resultat och Unai Emerys vara eller icke vara i klubben har satt sin prägel på saker och ting. Som Lucas Torreira.
Under landslagsuppehållet har mittfältarens agent uttalat sig och sagt att Torreira inte är nöjd med hur Emery spelar honom. För mycket offensiv och för lite defensiv är grundproblemet.
- Torreira har gjort det bra i Arsenal. Men bytet till en annan roll har inte gjort honom nöjd. Det ska dock sägas att hela laget inte spelar bra. Han känner sig inte trygg i sin nya roll, men vi respekterar coachens beslut och sedan får vi se vad som händer, säger Pablo Bentacour.

Under breaket har Uruguay lirat två träningsmatcher. Först mot Ungern (seger 2-1) och sedan 2-2 mot Argentina i Tel Aviv. Torreira hoppade in i den första matchen spelade 90 minuter mot Argentina.
Han har också hunnit med att uttala sig om situationen i Arsenal.
Där spär han själv på flyttryktena.
Till en lokal radiostation säger han:
- Nu behöver Arsenal att jag är fokuserad. Jag kan inte prata om något annat lag. Jag behöver vara fokuserad och när transferfönstret öppnar får vi se vad som händer. Jag vet inte vad som kommer att hända. Jag skulle vilja spela för Boca Juniors. Det är en dröm jag har.

Det har ryktats om att klubbar i Italien och Spanien är intresserade. Torreira kom till Arsenal från Sampdoria förra sommaren och kostade runt £27 miljoner att köpa loss.