Medlemmar: 5368 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen Xhaka i truppen mot Southampton.

Startelvan klar - ingen Xhaka i truppen

lör 23 nov 2019 kl 15:07

Omstart i ligan mot Southampton. Unai Emery väljer en matchtrupp utan Granit Xhaka.

Äntligen dags för Premier League-fotboll igen. Arsenal tar emot Southampton hemma. Unai Emery har släppt sin elva och där kan vi konstatera att Granit Xhaka lämnas utanför truppen. Schweizaren spelade båda EM-kvalmatcherna under uppehållet, men någon speltid i The Gunners blir det idag. Han har inte spelat sedan han kastade bindeln och skrek hemma mot Crystal Palace.
Man undrar ju om han kommer att spela mer för klubben efter att ha blivit av med lagkaptensbindeln?

Emery väljer att spela med tre mittbackar och wingbacks. Det kan vi utläsa av det lag han nyss presenterade. Varken Holding, Saka eller Kolasinac som rapporterades småskadade i veckan är med i truppen.
Och så här ser det ut:
Leno
Bellerin, Chambers, David Luiz, Sokratis, Tierney
Guendouzi, Torreira, Özil
Lacazette, Aubameyang

Bänken: Martinez, Mustafi, Maitland-Niles, Willock, Pepe, Nelson, Martinelli