Medlemmar: 3865 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

De har snart gjort 100 mål ihop. Men kommer de bli kvar i Arsenal? Det verkar oklart om Unai Emery blir kvar.

Stjärnduons framtid osäker om Emery stannar

tis 26 nov 2019 kl 01:33

Fler och fler rapporterar om det. Både Pierre-Emerick Aubameyang och Alex Lacazette är tveksamma till att skriva på nya kontrakt om Unai Emery blir kvar.

Det blåser snålt runt Unai Emery och situationen spiller över på fler grejer än bara hans egen framtid och lagets prestationer på planen. Flera engelska tidningar rapporterar nu om att Pierre-Emerick Aubameyang och Alex Lacazette tvekar på att skriva på nya kontrakt med klubben om Emery blir kvar.
Aubameyangs kontrakt med klubben går ut sommaren 2021 och Lacazettes 2022.
Det har snackats om att Arsenal under en tid försökt få båda två att skriva på nya avtal.
Men ännu har det inte lyckats, och ska vi tro Mail och Mirror, så lär det inte bli någon förändring på det så länge Unai Emery har jobbet kvar.

Samtidigt rapporterar Telegraph att spelarna i laget börjat tappa förtroendet för Emery. De tror inte att han kan rätta till problemen som man har. Spelarna klagar på spelsättet, taktiken och instruktionerna.
En källa säger till tidningen:
- Det är coachen som är problemet. Han fattar dåliga beslut och ändrar sin taktik. Det finns ingen identitet i laget och spelarna ser inga framsteg. De senaste insatserna och resultaten har haft stor påverkan på truppen. Tror någon fortfarande att de kan kvalificera sig för Champions League. Jag tror inte det.