Medlemmar: 3992 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emery tackar för sig med ett brev.

Emerys avskedsbrev till fansen

fre 29 nov 2019 kl 21:12

I morse fick han sparken. Nu har Unai Emery skrivit ett brev där han tackar för sig i Arsenal.

Unai Emery fick inte ordning på saker och ting. Till slut blev det för mycket och i morse fick han sparken från jobbet som huvudtränare för klubben. Den senaste tidens dåliga prestationer och resultat blev för kostsamt för spanjoren.
Efter dagens beslut har han skrivit ett väldigt värdigt avskedsbrev som Arsenal.com publicerar nu ikväll.
Där skriver Emery:

Det har varit en ära att få vara huvudtränare i Arsenal.

Till alla fans, jag vill från botten av mitt hjärta tacka för att ni hjälpt mig att förstå och känna storheten med Arsenal. Till alla av er som har supportat oss från alla jordens hörn, alla er som kommit till Emirates, alla er som som väntat i kylan och regnet bara för att hälsa på mig efter en match. Jag vill säga till er att jag jobbat med passion, med engagemang och med ansträngning.
Jag skulle inget hellre än att uppnått bättre resultat för er.

Jag skulle också vilja skicka ett tacksamhetsmeddelade till alla Arsenalanställda för sättet de behandlat mig. Storheten i Arsenal finns i varje direktör, verkställande, anställd, assistent och volontär. Framför allt skulle jag vilja highlighta Ivan Gazidis, som välkomnade mig till klubben, Raul Sanllehi, Edu och Vinao Venkatesham för deras respekt, kamratskap och hjälp. Självklart skickar jag också min djupa tacksamhet till familjen Kroenke, för deras förtroende.

Det har varit ett och ett halvt år av känslor, fantastiska ögonblick och andra mer bittra, men inte en enda dag har gått utan att jag tänkt på hur lyckosam jag varit som fått jobba för den här klubben med dessa spelare och deras professionella och personliga kvaliteter.
Dom har alltid hedrat tröjan som de bär. De förtjänar er support.

Jag har redan upplevt mycket i fotbollen, jag har njutit och lärt mig mycket i England, i Premier League, om respekten för proffs och renheten i fotbollen.

Mina bästa lyckönskningar, alltid.
COYG